Le-am gasit! Traducerile A_BEST!

BUCURESTI - 31 mai 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C

Centrul de Limbi Straine A_BEST ofera servicii de traducere si interpretariat, putand asigura suport lingvistic de incredere pentru companiile multinationale, la un inalt standard de calitate.

Le-am gasit! Traducerile A_BEST!

Centrul de Limbi Straine A_BEST ofera servicii de traducere si interpretariat, putand asigura suport lingvistic de incredere pentru  companiile multinationale, la un inalt standard de calitate.

Traduceri responsabile:

Termenul limita agreat de executare si predare a lucrarilor este respectat cu strictete.

Echipa noastra de traducatori colaboratori este experimentata, capabila sa gaseasca solutii la cele mai dificile situatii lingvistice si sa transpuna cat mai   fidel in limba tinta textul tradus, tinand cont de contextul cultural diferit.

Fiind constienti de importanta informatiilor incluse in materialele dumneavoastra, centrul nostru de limbi straine va  garanteaza confidentialitatea traducerilor efectuate.

  

 Traduceri din diverse domenii si in orice format:

Efectuam traduceri din/ in toate limbile straine din portofoliul nostru (engleza, franceza, italiana, spaniola, portugheza, rusa, germana, bulgara, maghiara etc), pentru orice tip de document si in orice format, in cel mai scurt timp posibil. Traducerile pot fi din domenii precum economic, tehnic, juridic, medical, farmaceutic, financiar, IT, constructii, asigurari, marketing etc

 

 Beneficii pentru clientii noi:

-         discount-uri substantiale, de pana la 30%.

 

Solicitati acum o oferta completa, adaptata nevoilor dvs lingvistice! Contact rapid: 0762.274.914/ office@abest.ro

Despre A_BEST Interactiv

Centrul de Limbi Straine A_BEST:

1.cursuri de limbi straine
2.cursuri de limba romana pentru straini
3.testari LCCI
4.servicii de traducere
5.servicii de interpretariat.