Curs de FOTOGRAFIE

BUCURESTI - 24 septembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Cursuri

Dacă hobby-ul pentru fotografie vă determină să faceţi o schimbare în carieră,
Centrul de Pregătire Profesională în Cultură vă propune participarea la un program tematic, dedicat pasionaţilor domeniului fotografic: cursul de FOTOGRAF, organizat în perioada 02 octombrie - 13 decembrie 2013, la sediul din Bd. Unirii, nr. 22, Sector 3.

Curs de FOTOGRAFIE

Subiectele acestui curs pornesc de la regulile de compoziţie şi detaliile tehnice ale utilizării echipamentului până la analiza estetică a cadrelor realizate. Fiecare modul este susţinut de fotografi profesionişti, cu o bogată experinţă în domeniu. Cătălin Săvulescu va susţine modulele de fotografie de noapte, macro si de produs, iar Marcel Eremia modulele de fotocompozitie si fotografie de natura.

Toate modulele sunt bazate pe ateliere practice care completează noţiunile teoretice, programate seara, de la 18.00-21.00 şi în câteva zile de week-end. 

Conţinutul tematic al celor 130 ore:

- echipamentul fotografic şi organizarea şedinţelor foto ;

- elemente de fotocompoziţie;

- tehnica portretului;

- fotografia de natură;

- fotoreportaj;

- realizarea fotografiilor de arhitectură;

- fotografia macro;

- fotografia de produs;

- fotografia de noapte;

- tehnici în fotografia alb-negru;

- prelucrare digitală;

- legislaţie foto;

- alcătuirea unui portofoliu. 

Condiţii de acces:

- cunoştinţe de bază în utilizarea computerului;

- aparat foto digital cu funcţie manuală;

- diplomă de bacalaureat.

Taxa: 1600 lei (poate fi achitată în trei rate)

În urma examenului de absolvire, participanţii vor primi un certificat recunoscut de către Autoritatea Naţională pentru Calificări şi de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Fiecare sesiune de curs se finalizează cu o expoziţie, în care sunt prezentate cele mai bune lucrări din portofoliul cursanţilor. 

Persoană de contact: Amalia Alexandru

Mobil: 0788905553            

Telefon: 0213100815

E-mail: amalia.alexandru@ cppc .ro

Despre Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură (CPPC) este o instuţie publică, de nivel naţional, ce funcţionează în subordinea Ministerului Culturii. CPPC este principalul furnizor de programe de formare profesională din domeniul culturii, cu o tradiţie de peste 40 de ani în domeniu. Cursurile oferite sunt recunoscute la nivel naţional de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi al Persoanelor Vârstnice şi de către Ministerul Educaţiei Naţionale.