Curs Instructor dans

BUCURESTI - 29 mai 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Cursuri

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură vă invită între 17 şi 25 iunie 2013 la un nou curs de Instructor dans . Programul se adresează persoanelor care practică sau au practicat dansul la nivel profesionist şi doresc să instruiască alte persoane.

Curs Instructor dans

Activitatea desfăşurată de instructorul de dans poate fi destinată unor largi categorii de beneficiari: copii, tineri, adulţi, persoane de vârsta a treia, persoane cu preferinţe pentru un anumit gen muzical, persoane cu diverse dizabilităţi etc. în vederea satisfacerii cerinţelor acestora privind recreerea, socializarea şi petrecerea în mod plăcut a timpului liber.

De asemenea, cursul vizează şi formarea deprinderilor şi aptitudinilor pentru dans în cazul persoanelor interesate să-şi dezvolte performanţele proprii, să cultive dansul ca profesie sau parte a unei profesii şi să participe în spectacole, emisiuni de televiziune, filme, videoclipuri, concursuri etc.

Tematica:

- Selecţionarea dansatorilor 

- Pregătirea instruirii 

- Instruirea dansatorilor 

- Monitorizarea dansatorilor 

- Evaluarea dansatorilor 

- Conceperea coregrafiilor simple 

Cursul are un pronunţat caracter practic – aplicativ, formatorii folosind metode de lucru precum chestionarul (test scris, interviu), simularea,  demonstraţia, portofoliul personal, rapoarte ale specialiştilor care au urmărit modul de obţinere a rezultatelor în timp şi contexte diferite etc.

Durata: 64 de ore

Condiţie de acces: minim studii medii

Cursul  se finalizează cu un examen.Tarif: 1200 lei Locul şi perioada desfăşurării: Bucureşti, 17-25 iunie 2013

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri:Georgeta VlăduţuTel.: 0788 905557 Email: georgeta.vladutu@cppc.ro

Despre Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură (CPPC) este o instuţie publică, de nivel naţional, ce funcţionează în subordinea Ministerului Culturii. CPPC este principalul furnizor de programe de formare profesională din domeniul culturii, cu o tradiţie de peste 40 de ani în domeniu. Cursurile oferite sunt recunoscute la nivel naţional de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi al Persoanelor Vârstnice şi de către Ministerul Educaţiei Naţionale.