Curs Manager de proiect autorizat ANC, 11 - 23 noiembrie 2013

BUCURESTI - 18 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Cursuri

Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura va invita in perioada 11 – 23 noiembrie 2013 la un nou curs de perfectionare autorizat de catre ANC pentru ocupatia Manager de proiect .
Programul se adreseaza tuturor persoanelor interesate de managementul proiectelor atat in domeniul culturii, cat si in alte domenii si vine in intampinarea unei nevoi crescute pe piata muncii din Romania de persoane care detin competente in elaborarea si derularea unui proiect.

Obiective:

- asigurarea competentelor necesare dezvoltarii unui proiect

- familiarizarea cu proiecte europene

Cursul este impartit in noua module si imbina elemente de teorie cu activitati practice in care se analizeaza studii de caz si se dezvolta proiecte.

Continut tematic:

- Mediul si calitatea proiectelor

- Management strategic si operational

- Managementul organizatiei versus managementul proiectelor

- Managementul schimbarii

- Managementul proceselor

- Management financiar si gestiunea resurselor

- Managementul resurselor umane

- Elemente de marketing

- Structura proiectelor si redactarea cererilor de finantare europene

La finalul programului, participantii vor sustine examenul de absolvire care va consta intr-un test scris si in sustinerea unui proiect in fata unei comisii de evaluare. Absolventii programului vor primi un certificat de absolvire recunoscut la nivel national de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

Durata: 80 de ore

Conditie de acces: studii superioare

Locatia desfasurarii cursului: sediul CPPC (B-dul Unirii nr. 22, sect. 3, Bucuresti).

Tarif: 1500 de lei/participant

Beneficiarii persoane fizice pot achita contravaloarea taxei de curs in 2 rate (50% la inscrierea si 50% la finalul cursului).

Contact:

Expert Consultant Ioana Ghenciu

Programe coordonate: Formator, Manager de proiect, Evaluator de proiecte, Restaurator & Conservator bunuri culturale/obiecte de arta si monumente, SSM

Tel: 021/310.08.15, 0788.371.254

Fax: 021/310.08.16

E-mail: ioana.ghenciu@cppc.ro 

Despre Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură (CPPC) este o instuţie publică, de nivel naţional, ce funcţionează în subordinea Ministerului Culturii. CPPC este principalul furnizor de programe de formare profesională din domeniul culturii, cu o tradiţie de peste 40 de ani în domeniu. Cursurile oferite sunt recunoscute la nivel naţional de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi al Persoanelor Vârstnice şi de către Ministerul Educaţiei Naţionale.