Seminarul "Codul muncii 2013”

BUCURESTI - 20 mai 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Juridic, Cursuri

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură vă invită să participaţi la seminarul “ Codul muncii 2013” organizat la Sinaia, în perioada 25 – 26 mai 2013. Evenimentull îşi propune să creeze un cadru de dialog interactiv între participanţi şi lectorii invitaţi. Pe parcursul celor două zile de lucru vor avea loc dezbateri alături de specialişti de la Inspecţia Muncii şi de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti pe teme centrale din domeniul legislaţiei muncii şi salarizării şi vor fi abordate subiecte privind noile modificări aduse codului muncii.

Seminarul se adresează directorilor generali, managerilor de departamente de resurse umane, inspectorilor de resurse umane, avocaţilor, juriştilor şi angajaţilor care au nevoie de o bună cunoaştere a prevederilor legale privind legislaţia muncii, dar şi altor persoane interesate de temele dezbătute la curs.

 

Din agenda seminarului:        

-Contractul individual de muncă-Contractele colective de muncă-Contracte speciale-Timpul de muncă şi timpul de odihnă-Salarizarea-Răspunderea juridică-Jurisdicţia muncii-Inspecţia muncii-Probleme din practica Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti

 Echipa de formatori:

- Beatrice Stoenescu, şef Birou Contracte Colective de Muncă – Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti;

- Eduard Nicolau, inspector de muncă, specialist legislaţia muncii în cadrul Inspecţiei Muncii Bucureşti.

Lectorii invitaţi la seminar deţin o experienţă bogată în domeniul dreptului muncii, au susţinut cursuri despre legislaţia muncii şi au participat la numeroase seminarii şi conferinţe pe teme legate de dreptul muncii .

Durata: 16 ore

Taxa de participare: 700 lei - tariful include cazarea (două nopţi) şi masa (prânzul şi cina)

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri: 

Anna-Maria Bitere

tel: 0788.889.345

e-mail: anamaria.bitere@cppc.ro

Despre Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură (CPPC) este o instuţie publică, de nivel naţional, ce funcţionează în subordinea Ministerului Culturii. CPPC este principalul furnizor de programe de formare profesională din domeniul culturii, cu o tradiţie de peste 40 de ani în domeniu. Cursurile oferite sunt recunoscute la nivel naţional de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi al Persoanelor Vârstnice şi de către Ministerul Educaţiei Naţionale.