Ana Maria Georgescu – 25 de ani de viață, 10 ani de muzică!

Locul desfasurarii: Club Bali

Organizator: CG&GC HiTech Solutions, Ana Maria, Club Bali

Ana Maria Georgescu – 25 de ani de viață, 10 ani de muzică!

Pentru că susținem marile talente, te invităm la concertul aniversar „ Ana Maria Georgescu - 25 de ani de viaţă, 10 ani de muzică!”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie, începând cu orele 22, în Club Bali din Oradea. 

Prețul unui bilet: 15 lei! 

Ana Maria e o tânără în care am regăsit valorile companiei noastre, CG&GC HiTech Solutions: perseverență, seriozitate, obiectivitate și corectitudine. Încă de la primul concert în fața publicului, Ana Maria s-a evidențiat prin dorința de a oferi muzică de calitate fanilor săi.

Deși aparițiile în concerte au fost mai rare, tânăra nu a renunțat la muzică. Ana Maria şi-a perfecţionat stilul muzical, a devenit o tânără pasională și responsabilă, iar în ultimii ani a absolvit cursurile facultăţii de Regie. 

Despre CG&GC HITECH SOLUTIONS S.R.L.

CG&GC HiTech Solutions deține un portofoliu complet de soluții integrate IT&C – hardware și software – și o gamă largă de servicii dedicate clienților: consiliere profesională în vederea achiziționării echipamentelor, perifericelor şi software-ului, analiza costului total de exploatare, service autorizat și mentenanță, consultanţă financiară, analiză de business, soluții de securitate și comunicații.

Confirmare pana la data: 21 ianuarie 2012

Participare: Taxa de participare