CG&GC HiTech Solutions a devenit Select Partner APC

Oradea - 21 iulie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in IT&C

CG&GC HiTech Solutions are plăcerea de a vă anunţa că a devenit Select Partener APC în cursul lunii iulie. Certificarea atestă faptul că firma orădeană îndeplineşte toate condiţiile pentru a propune şi comercializa produsele APC.

CG&GC HiTech Solutions

CG&GC HiTech Solutions

 APC este o companie care a adus pe piaţa cele mai bune produse în domeniul soluţiilor integrate de electro-alimentare de siguranţă, iar prin obţinerea certificării, CG&GC HiTech Solutions se poate mândri cu un partener mondial. Suntem siguri că toţi clienţii noştri vor constata importanţa sistemelor de electro-alimentare de siguranţă, iar produsele APC nu îi vor dezamăgi 

Adina Rada, director general CG&GC HiTech Solutions

De asemenea, această certificare recunoaşte performanţele obţinute deCG&GC HiTech Solutions de-a lungul timpului, în urma unei colaborări fructuoase între cele două firme.

Odată cu obţinerea acestei certificări, angajaţii CG&GC HiTech Solutions au urmat diverse specializări pentru a vă propune cele mai eficiente şi exacte soluţii pentru fiecare tip de activitate în parte. Una dintre cele mai importante soluţii APC, pe care o puteţi achiziţiona prin intermediul firmei orădene, este APC InfraStruXure, o soluţie completă care integrează atât electro-alimentarea, cât şi climatizarea de precizie şi administrarea.

„APC este o companie care a adus pe piaţa cele mai bune produse în domeniul soluţiilor integrate de electro-alimentare de siguranţă, iar prin obţinerea certificării, CG&GC HiTech Solutions se poate mândri cu un partener mondial. Suntem siguri că toţi clienţii noştri vor constata importanţa sistemelor de electro-alimentare de siguranţă, iar produsele APC nu îi vor dezamăgi”, precizează Adina Rada, director general CG&GC HiTech Solutions.

Despre APC

APC este un lider mondial în categoria furnizării de soluţii integrate de electro-alimentare de siguranţă şi climatizare de precizie. Compania vă oferă produse software şi sisteme destinate atât consumatorilor individuali, cât şi pentru birouri, centre de date sau medii industriale. Soluţiile revoluţionare de la APC sunt eficiente atât din punct de vedere energetic, cu precădere pentru aplicaţiile tehnologice critice şi industriale, dar sunt şi foarte precise.