Cheltuieli anticipate

Definitie Cheltuieli anticipate

Cheltuieli care se refera la operatiuni ce privesc exercitiul financiar ulterior, sau operatiuni privind exercitiul curent, dar care se va materializa mai tarziu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli anticipate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli anticipate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli anticipate. Definitiile termenilor despre Cheltuieli anticipate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli anticipate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli anticipate.