SEMINAR FRANCIZA - TIMISOARA, 18 NOIEMBRIE in cadrul Salonului Regional de Franciza EASY FRANCHISE EXPO

Locul desfasurarii: Centrul regional de Afaceri Timisoara

Organizator: CHR CONSULTING in colaborare cu CCIAT

SEMINAR FRANCIZA - TIMISOARA, 18 NOIEMBRIE in cadrul Salonului Regional de Franciza EASY FRANCHISE EXPO

CHR Consulting are placerea sa va invite in data de 18 noiembrie 2006 la seminarul “Doua perspective complementare ale managementului unei afaceri in fraciza” ce se a desfasura in cadrul evenimentului Easy Franchise Expo, la Timisoara.

Easy Franchise Expo (EFE) este un salon regional de franciza organizat periodic in colaborare cu Camerele de Comert din Romania in vederea:promovarii afacerilor de franciza, dezvoltatii regionale din principalele piete locale, interconectarii detinatorilor de concepte nationali sau internationali cu intreprinzatori si oameni de afaceri dornici sa initieze o afacere in sistem de franciza.

Prima editie este organizata in colaborare cu Camera de Comert Agricultura si Industrie (CCIAT) din Timisoara in perioada 17-18 noiembrie adresandu-se investitorilor din zona de vest a tarii: Timis, Arad, Bihor, Caras Severin, Hunedoara.

Seminarul propune o abordare bilaterala a perspectivei initierii si derularii unei afaceri in franciza atat din viziunea francizorului cat si a francizatului. Lectorul seminarului este Domnul Razvan Blid, reprezentant al companiei CHR Consulting – lider pe piata in domeniul consultantei in franciza din Romania - care alaturi de francizori nationali sau internationali de renume interesati in dezvoltarea afacerii pe care o detin in zona de vest a tarii doresc sa raspunda nevoii de informare atat a celor care detin o afacere de succes si au ales sa se dezvolte in sistem de franciza cat si potentialilor investitori cu spirit antreprenorial doritori sa initieze o afacere in franciza.

Cei interesati sa aprofundeze modalitatile si stilurile de management care pot transforma o idee de succes intr-o afacere reusita sunt invitati sa solicite Programul de Desfasurare pentru a afla mai multe detalii privind temele abordate in cadrul seminarului.

Pretul biletului pentru participarea la seminar este de 75 RON insa pentru inscrierea pana la data 30.10.2006 beneficiati de urmatoarea promotie: 60 RON/bilet.

In masura in care sunteti interesati sa participati la acest eveniment, va initam sa ne contactati la numarul de telefon 021.224.32.15 sau pe adresa de email: evenimente@francize.ro.

Va asteptam sa descoperiti care sunt secretele unui manager de succes in data de 18 noiembrie 2006 alaturi de CHR Consulting!


Persoana de contact: Andreea Cireasa

Despre CHR CONSULTING

In doar jumatate de an de activitate FasTracKids Romania a ajuns la o cifra de 280 copii inscrisi in program iar asteptarile pentru finele anului se cifreaza la un numar de 650 „cursanti”. In 2008, prin deschiderea a doua noi centre proprii si prin acordarea a 3 noi licente de franciza, numarul total de copii inscrisi in programul FasTracKids va ajunge la 2500.

Succesul mondial al FasTracKids® (200 centre in care sunt înscrisi peste 200.000 de copii si care la nivel de grup a înregistrat o cifrs de afaceri in anul 2006 de aproximativ 100.000.000 USD) începe sa prinda contur si în Romania prin implementarea programului de extindere a retelei in toate orasele cu o populatie de peste 100.000 locuitori.

Participare: Intrare libera