Clauze asiguratorii

Definitie Clauze asiguratorii

Prevederi contractuale convenite de parti pentru a evita sau a neutraliza riscurile valutare sau nevalutare la care se expun pe durata executarii contractului. Potrivit criteriului ce are in vedere felul riscurilor vizate, se disting:- clauze de asigurare impotriva riscurilor valutare, - clauze de asigurare impotriva riscurilor nevalutare avand prioritar natura economica, - clauza de forta majora. Dupa criteriul finalitatii urmarite, clauzele asiguratorii pot fi grupate in clauze de mentinere a valorii contractului (grupa de clauze impartita in - clauze pur monetare, - clauze de mentinere a puterii de cumparare a monedei de plata, si - clauze de adaptare a contractului la noile imprejurari).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauze asiguratorii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauze asiguratorii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauze asiguratorii. Definitiile termenilor despre Clauze asiguratorii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauze asiguratorii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauze asiguratorii.