Invitatie | Lectii de maniere elegante pentru copii | Participare gratuita | Bucuresti 12 Aprilie

Locul desfasurarii: Clubul Armonia Artelor | Adresa: Str. Valerian Prescurea, Nr. 16, Sector 4, Bucuresti

Organizator: Clever Children Sector 4

Invitatie | Lectii de maniere elegante pentru copii | Participare gratuita |  Bucuresti 12 Aprilie

CLEVER Children Sectorul 4 va invita sambata, 12 aprilie 2014, incepand cu ora 16:00, la cursul demonstrativ " Lectii de maniere elegante pentru copii ".

 

Copilul dumneavoastra merita ce-i mai bun! Construiti-i, cu ajutorul cursului demonstrativ pe care vi-l propunem, o carte de vizita care sa atraga simpatia tuturor, celor mici si celor mari deopotriva!

Invitatia la curs se adreseaza tuturor copiilor care doresc sa deprinda bunele maniere atat de apreciate in societatea de azi.

 

"Lectii de maniere elegante pentru copii"este un program util tuturor copiilor, indiferent daca au sau nu probleme de comportament in societate sau in familie. Trainerul care va sustine acest curs va avea grija pana la cel mai mic detaliu sa fie respectat si iubit de copii si sa transmita, prin mijloace pedagogice moderne, reguli de bune maniere pentru copiii CLEVER. Acesta abordeaza bunele maniere in ipostaze din viata de zi cu zi a copiilor: acasa, la scoala, la joaca, insotindu-i in diversele roluri pe care copiii si le asuma de-a lungul zilei. Discutiile despre "eticheta" sunt naturale si firesti, copiii fiind determinati sa descopere singuri faptul ca stapanesc deja bunele maniere sau, dimpotriva, sa se convinga ca acestea nu sunt greu de invatat.

 

La finalul acestui curs, copiii vor aplica cu placere bunele maniere in orice situatie s-ar afla si vor fi mai atenti la sfaturile pe care parintii si dascalii le vor transmite!

 

Pentru inscrieri la cursul demonstrativ "Lectii de maniere elegante pentru copii" va rugam sa confirmati participarea la e-mail cleverchildrensector4@gmail.com.

 

Participarea este gratuita.

Locatie: Clubul Armonia Artelor | Adresa: Str. Valerian Prescurea, Nr. 16, Sector 4, Bucuresti

 

Va multumim si va asteptam alaturi de noi!

 

EchipaCLEVER children® Sectorul 4

Confirmare pana la data: 12 aprilie 2014

Participare: Intrare libera