ClubAfaceri.ro - New Look, New Features - Better Feedback

BUCURESTI - 11 aprilie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Dupa cum probabil ai observat, ClubAfaceri.ro isi consolideaza pozitia de lider pe piata Business to Business Online lansand noua versiune a portalului de afaceri - ClubAfaceri.ro V2.

Odata cu aceasta lansare s-au adus modificari importante atat serviciilor cat si pachetelor de servicii in vederea maririi succesului firmelor inscrise in comunitatea noastra precum si pentru a putea satisface cele mai sofisticate cereri.

Alaturat amintim cateva dintre aceste schimbari:

1. Schimbarea totala a designului portalului cat si restructurarea informatiei face ca noul site sa fie mult mai clar, mai direct, mai usor de utilizat si bineinteles facut sa aduca un plus de imagine fiecarei firma sau produs prezentat in paginile sale. Chiar si mie, Newsletterul ClubAfaceri.ro, mi s-au adus cateva schimbari.

2. Catalogul de Produse este o noua sectiune ce a luat nastere odata cu lansarea noului site si este menit sa aduca membrilor ClubAfaceri.ro o crestere a portofoliului de clienti. Aceasta noua sectiune este una din cele mai importante de pe piata de business online din Romania, avand chiar de la lansare un numar de peste 30 de mii de produse - cel mai mare numar de produse ce alcatuiesc o baza de date online in Romania.

3. Schimbarile aduse serviciului Discount fac din acesta un serviciu mult mai penetrant si cu o posibilitate de marire a feedback-ului de peste 500%. Daca in vechea versiune fiecare oferta era trimisa tuturor abonatilor si putea deveni deranjant, in noua versiune aceste oferte vor constitui un \'dosar\' ce va fi trimis o singura data pe saptamana. Astfel atentia care i se va acorda va fi sporita si feedbackul primit va creste.

4. Pachetele de servicii au fost si ele putin modificate. Acestea s-au inmultit pentru a satisface nevoile fiecarui comerciant. Printre noile pachete de servicii amintim de \'Pachetul Light\'. Acest pachet este destinat firmelor care doresc un tip de promovare statica. Acest lucru se face prin prezenta standului firmei in Directorul de Firme si a produselor in Catalogul de Produse. Nu exista restrictii pentru prezentarea firmei si nici unu numar maxim de produse prezentate in Catalogul de Produse.

5. Dupa cum se poate observa am vorbit de cresterea feedbackului, de cresterea portofoliuliu de clienti intr-un cuvant de venituri pentru firma dumneavoastra. Toate acestea nu se pot realiza decat daca avem un numar mare de cumparatori care viziteaza si interactioneaza cu comunitatea noastra de afaceri. In acest sens am micsorat restrictiile pentru vizitatori dupa cum se poate observa in noul site. De asemenea, un plus mare adus de noua versiune este aparitia pacheteului de servicii pentru firme numite \'Buyer\'. Acest pachet este GRATUIT si este destinat firmelor care doresc sa participe ca si cumparator in site-ul ClubAfaceri.ro. O firma care beneficiaza de acest pachet de servicii va avea acces doar la publicarea de anunturi de cumparare.

Despre ClubAfaceri.ro

Clubafaceri.ro este un produs care se adreseaza nevoii firmelor de a-si dinamiza activitatea prin patrunderea in noi medii cat mai extinse prin intermediul Internetului – descoperirea de noi piete de desfacere, extinderea ariei de difuzare a ofertei, accesul la instrumente noi, valorificarea superioara a informatiei, promovare rapida si dinamica.

Ce trebuie sa stii:

1. Cum te vad clientii!

- iti prezinti compania in Catalogul de Firme > Director Companii
- iti prezinti produsele in Standul de Prezentare al firmei
- iti prezinti produsele si in Catalogul de Produse > Catalog Produse
- datele de contact sunt vizibile pentru toti clientii tai si vizitatorii site-ului
- poti fi afisat cu prioritate fata de concurenta > Director firme si Search
______________________________

2. Cum castigi Clientii!

- iti vinzi produsele si serviciile > Bursa
- iti gasesti colaboratori > Cooperari
- iti faci cunoscuta promotia > Discount
- iti gasesti parteneri din alte tari > Online
______________________________

3. Noi te ajutam

- te tinem la curent cu mediul de afaceri > Informatii Afaceri
- te ajutam prompt in problemele tale curente > Consultanta Online
- un om iti sta la dispozitie tot timpul > Management de Cont
______________________________
Medianet srl
Bd. Magheru Nr. 27, Bloc TMUCB, Sc. A, Et. 7, Ap. 50
Tel.: 031-405.42.00
Fax: 031-405.42.85
Cod postal 010325
Sector 1 , Bucuresti
office@clubafaceri.ro
office@clubafaceri.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/clubafaceri-ro/clubafaceri-ro-new-look-new-features-better-feedback