Cel mai complet curs de antreprenoriat & leadership din Romania, editia 3!

Locul desfasurarii: Centrul de conferinte si evenimente Inspire

Organizator: Lorand Soares Szasz si Coaching4you

            Lorand Soares Szasz , declarat cel mai bun speaker al anului 2012 si 2013 în România,  lansează cea de-a treia ediție a proiectului antreprenorial “ Leaders for the future ” 2014. Evenimentul va avea loc in perioada 15-22 Iunie 2014 in Cluj Napoca, fiind găzduit de Centrul de conferinte si evenimente Inspire.

        Tinerilor cu vârste între 18 si 30 de ani li se oferă prin acest proiect 35 burse în valoare de  3500 de euro și astfel șansa excepțională de a învăța direct de la  cei mai buni traineri și oameni de afaceri cum să își dezvolte capacitățile  antreprenoriale, să lanseze afaceri de succes și de asemenea să își cultive abilitățile de leadership la un  nivel înalt.

        Cursul  durează 8 zile și are două sesiuni pe zi. Fiecare sesiune conține și un interviu cu un invitat special.

        Ca și în ediția precedentă, proiectul este împărțit în  10 module, susținute de cei mai buni 10 traineri din Cluj şi nu numai (Lorand Soares Szasz, Eusebiu Burcaș, Mihaela Stroe, Dan Pitic, Magnoliu Stan, Zoltan Veres ) pe domenii ca: social media , public speaking, vânzari, leadership, financiar, dezvoltarea echipei, proceduri și sisteme, plan de afaceri. De asemenea, participanții vor beneficia în cadrul fiecărui modul de consultanța și experiența unor antreprenori de succes din România.

 

         ”Investiția în acest curs este de 3500 euro per persoană. Pentru că noi mergem pe premisa că nu contează de unde vii, ci contează încotro te duci, am hotărât să susținem tinerii cu potențial. Ca răsplată a muncii, a ambiției, a motivației și a dorinței de a învăța, oferim 30 de burse pentru acest proiect. 5 burse sunt acoperite in proportie de 100% iar  restul sunt acoperite in proportie de 90 %.

 

Nu este un curs normal, este un curs exclusivist, cu cei mai buni traineri, care învață cele mai noi metode de a ajunge spre succes, prin urmare, se vor alege cei mai potriviți și cei mai motivați tineri.  declară fondatorul proiectului Leaders For The Future.

 

Înscrierile pentru curs se fac în perioada 12 mai 2014- 02 iunie 2014. Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul  http://leadersforthefuture.ro/inscriere

Detalii despre proiect: http://leadersforthefuture.ro/descriere

Pentru informații:

contact@leadersforthefuture.ro

Diana.crisan@coaching4you.ro

0730 618 690

Confirmare pana la data: 15 June 2014

Participare: Taxa de participare