5 o’clock HR Tea

Locul desfasurarii: CENTRUL DE TRAINING CODECS5 o’clock HR Tea

Organizator: CODECS

5 o’clock HR Tea

CODECS te invita, joi 12 februarie 2009, la 5 o'clock HR Tea inca un prilej de a "citi in frunzele de ceai" alaturi de oameni pasionati de resurse umane, training, invatare si dezvoltare organizationala.

Lasati-va atrasi de resursele profesionale oferite cu generozitate de catre The Chartered Insititute of Personnel and Development, www.cipd.co.uk, si ispititi de o discutie in jurul unei cesti aburinde de ceai, pe o tema de mare actualitate intr-un moment in care este nevoie sa ne pastram calmul:


"Ultima solutie in recesiune - Disponibilizarile. Costul real."

Costul disponibilizarilor se calculeaza dupa o formula complicata, dar costul real este dificil de anticipat:

C=(n x R) + (X x H) + (X x T)+ ny(H+T) + Wz(P-n)...

Mai puteti afla informatii legate de:
• cum puteti accesa oportunitatile de formare profesionala oferite in Romania de CIPD - cea mai prestigioasa asociatie europeana de resurse umane, pentru membrii sai din lumea intreaga;
• cum puteti utiliza instrumentele de dezvoltare specifice ale CIPD;
• beneficiile calificarii internationale - Certificate in Personnel Practice.

Te asteptam la evenimentul 5 o’clock HR Tea, care va avea loc in data de 12 februarie, incepand cu orele 17:30, la CENTRUL DE TRAINING CODECS din Str. Agricultori nr. 37-39 (zona Piata Iancului), sect. 2, sa exploram oportunitati de dezvoltare si invatare.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, toti participantii vor primi:

>> un abonament de 3 luni la publicatiile: Business Standard, Money Express;

Cel mai activ participant desemnat va fi recompensat cu o carte a editurii CODECS – ‘’Coaching in organizatii. Instrumente si tehnici’’– Perry Zeus si Suzzane Skiffington.


Rezerva-ti acum un loc la 5 o’clock HR Tea din 12 februarie 2009 la telefon 0729 825 368, email: hrvocational@codecs.ro sau online www.hrvocational.ro;

Despre CODECS

Despre organizatori:

Fondata in 1993 CODECS vine in intampinarea nevoilor pietei in ceea ce priveste pregatirea manageriala, fiind furnizorul programului de MBA oferit de The Open University din Marea Britanie.
De asemenea, compania a dezvoltat noi produse - programe de instruire personalizate si consultanta manageriala, management de proiect, prima scoala vocationala de resurse umane din Romania, editare de carte de afaceri. Programele de training sunt modelate astfel incat sa se adapteze nevoilor organizatiilor, atat prin continut si metode de invatare, cat si prin adaptarea gradului de dificultate al conceptelor la nivelul de pregatire al participantilor, procesul de invatare bazandu-se pe parteneriat.
CODECS este membru activ al European Distance Education Network - EDEN (incepand cu 1994), al International Council for Distance Education - ICDE (din 1994) si, din luna august 2001, al European Foundation for Management Development (EFMD). De asemenea, este membru al Fundatiei Resurse Umane Romania, al Asociatiei Nationale a Furnizorilor de Training (ANTRA) si al Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si de Software (ARIES).
CODECS este certificat ISO din anul 2006 si Investor in People din anul 2007.

Project Management Institute (PMI) este o asociatie mondiala care promoveaza profesia de management de proiect in intreaga lume. Reunind peste 265.000 de membri din peste 170 de tari, specialisti in project management in diferite domenii precum constructii, automotive, industria aerospatiala, IT, servicii financiare, pharma si telecomunicatii, asociatia militeaza pentru aplicarea cu profesionalism a managementului de proiect.
In cei peste 40 de ani de existenta, PMI s-a implicat activ in dezvoltarea standardelor din domeniu, conduce studii si cercetari si ofera acces la multiple resurse si informatii relevante membrilor sai. In Romania, PMI este reprezentata de PMI Romania Chapter (www.pmi.ro) care are in prezent aproximativ 250 de membri.

Participare: Intrare libera