Fondurile structurale – competitivi în piaţa unică europeană

Locul desfasurarii: Hotel Intercontinental, sala Rapsodia

Organizator: CODECS

CODECS vă invită pe 12 iunie la evenimentul „Fondurile structurale – competitivi în piaţa unică europeană” la hotel Intercontinental, sala Rapsodia, începând cu ora 18.30, sa vorbim despre creşterea competitivităţii economice, pregătirea mediului de afaceri românesc să facă faţă concurenţei de pe piaţa unică europeană si capacitatea de absorbţie a fondurilor oferite.
Invitaţi speciali:

o Mark Barrett, Director of Strategic Planning & Development (UK)
o Alberto Gomez, Director Corporate Solutions (Spania)
o Cătălina Meliţă - Director General Ministerul Economiei şi Finanţelor
o Aura Răducu, Coordination NDP & Structural Funds Task Manager - Phare Transition Team
o Alina Dimache, Director Executiv Ministerul pentru IMM, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale

Moderatori: Domnul Dr. Horea Murgu, Preşedinte Coaching Institute
D-na Raluca Cîmpea, Director curs - Management de proiect CODECS

Creşterea competitivităţii este una dintre cele mai importante axe în formularea Cadrului Naţional Strategic de Referinţă pentru perioada 2007-2013. Avem o piaţă funcţională, dar este ea şi concurenţială?

Manageri implicaţi în proiecte cu fonduri structurale şi autorităţi în domeniu vor discuta în cadrul PM Café despre oportunitatea finanţării corelată cu performanţa obţinută de companie, abordarea proiectelor, reguli impuse de finanţatori, subiectele constituind o bună sursă de informare pentru toţi cei interesaţi.

Sunt invitaţi să participe la discuţiile libere, reprezentanţii companiilor a căror activitate se desfăşoară prin proiecte, furnizori de soluţii şi servicii în domeniul managementului de proiect, mediul academic, comunitatea profesională a managerilor de proiect, reprezentanţi ai administratiei locale si centrale.


Aona Antara Calistru, tel: 252.51.78, 0722.84.25.24; fax: 252.56.13

Despre CODECS

Despre organizatori:

Fondata in 1993 CODECS vine in intampinarea nevoilor pietei in ceea ce priveste pregatirea manageriala, fiind furnizorul programului de MBA oferit de The Open University din Marea Britanie.
De asemenea, compania a dezvoltat noi produse - programe de instruire personalizate si consultanta manageriala, management de proiect, prima scoala vocationala de resurse umane din Romania, editare de carte de afaceri. Programele de training sunt modelate astfel incat sa se adapteze nevoilor organizatiilor, atat prin continut si metode de invatare, cat si prin adaptarea gradului de dificultate al conceptelor la nivelul de pregatire al participantilor, procesul de invatare bazandu-se pe parteneriat.
CODECS este membru activ al European Distance Education Network - EDEN (incepand cu 1994), al International Council for Distance Education - ICDE (din 1994) si, din luna august 2001, al European Foundation for Management Development (EFMD). De asemenea, este membru al Fundatiei Resurse Umane Romania, al Asociatiei Nationale a Furnizorilor de Training (ANTRA) si al Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si de Software (ARIES).
CODECS este certificat ISO din anul 2006 si Investor in People din anul 2007.

Project Management Institute (PMI) este o asociatie mondiala care promoveaza profesia de management de proiect in intreaga lume. Reunind peste 265.000 de membri din peste 170 de tari, specialisti in project management in diferite domenii precum constructii, automotive, industria aerospatiala, IT, servicii financiare, pharma si telecomunicatii, asociatia militeaza pentru aplicarea cu profesionalism a managementului de proiect.
In cei peste 40 de ani de existenta, PMI s-a implicat activ in dezvoltarea standardelor din domeniu, conduce studii si cercetari si ofera acces la multiple resurse si informatii relevante membrilor sai. In Romania, PMI este reprezentata de PMI Romania Chapter (www.pmi.ro) care are in prezent aproximativ 250 de membri.

Participare: Intrare libera