cofinantare    

Comunicate de presa si evenimente pe tema cofinantare

 • cofinantare. Avocat Dr. Daniel MOREANU

  cofinantare

  Bucuresti - 28 august 2020

  Comunicat de Dr Daniel MOREANU - CABINET DE AVOCAT

  Sunt disponibile granturi de investiții pentru IMM-uri cuprinse între 50.000 EUR și 200.000 EUR, din fonduri nerambursabile, în cuantum total de 550 milioane EUR. Cofinanțarea este de 30% pentru regiunea București-Ilfov, respectiv 15% pentru al ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: investitii , fonduri nerambursabile , granturi , imm-uri , cofinantare , moreanu law

  Vezi toate comunicatele de presa despre cofinantare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul cofinantare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la cofinantare. Informatiile despre cofinantare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cofinantare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la cofinantare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.