Noul centru medical clujean Garibaldi propune o altfel de abordare a pacienților

Cluj - Napoca - 9 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

În primăvara acestui an, pe 9 aprilie 2019, și-a deschis porțile noul Centru Medical Garibaldi. Denumirea conține o rezonanță aparte pentru comunitatea locală, cu precădere pentru clujenii care locuiesc în cartierul Grigorescu.

  „Tratăm fiecare pacient cu atenție, profesionalism și preocupare deosebită, astfel încât acesta să se simtă bine primit oricând are o nevoie medicală.” 

declară reprezentanții centrului medical

În primăvara acestui an, pe 9 aprilie 2019, și-a deschis porțile noul Centrul Medical Garibaldi. Denumirea conține o rezonanță aparte pentru comunitatea locală, cu precădere pentru clujenii care locuiesc în cartierul Grigorescu.

„Suntem încântați de faptul că centrul nostru se află în apropierea podului Garibaldi, fiind accesibil din punct de vedere al amplasării pentru comunitatea locală. De altfel, ne-am dorit să fim în sânul comunității, aproape de oameni, să putem răspunde prompt nevoilor lor medicale.” - declară reprezentanții centrului medical.

Cu orașul din inima Transilvaniei aflat deja pe „hărțile” de turism medical, serviciile medicale au devenit implicit extrem de competitive. Acest aspect ridică standardele de calitate privind actul medical în Cluj-Napoca la un alt nivel. Mai mult decât un simplu consult, o stabilire a diagnosticului și tratamentului, aspecte ce sunt îndeplinite cu succes de medici specialiști competenți în domeniu, Centrul Medical Garibaldi își propune o altfel de abordare a pacienților.

 „Tratăm fiecare pacient cu atenție, profesionalism și preocupare deosebită, astfel încât acesta să se simtă bine primit oricând are o nevoie medicală.”

În procesul de stabilire a diagnosticului și tratamentului, comunicarea deschisă, fără rețineri, dintre medic și pacient, reprezintă o componentă esențială. Pe de-o parte, informațiile transmise de către pacient au rolul de a contura tabloul clinic, iar pe de altă parte, modul în care medicii specialiști comunică la rândul lor rezultatele investigațiilor, opțiunile de tratament și alte îndrumări medicale poate influența atitudinea pacientului față de măsurile pe care le ia pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate. Centrul Medical Garibaldi își propune să asigure cadrul necesar dezvoltării unor interacțiuni plăcute, prietenoase și eficiente, deopotrivă.

Serviciile medicale oferite de Centrul Medical Garibaldi sunt variate și vin în întâmpinarea problemelor de sănătate cu care multe persoane se confruntă. O echipă de medici specialiști acoperă următoarele domenii:

 

Cardiologie

Medicină internă

Alergologie

Endocrinologie

Dermatologie

Chirurgie

Kinetoterapie

Psihologie

Nutriție

Ecografie

Recoltare probe biologice

Prin varietatea specialităților medicale acoperite, în centrul atenției rămâne starea de bine generală a pacientului. În viziunea noului centru medical clujean, importante sunt, așadar, nu doar diagnosticul și tratamentul eficient, ci și prevenirea anumitor afecțiuni prin abordarea unui stil de viață sănătos. În acest sens, medicii, alături de specialiști în nutriție, kinetoterapie sau psihologie, vin în întâmpinarea pacienților cu toată expertiza și îndrumarea necesară.

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/comitnet-srl/noul-centru-medical-clujean-garibaldi-propune-o-altfel-de-abordare-a-pacientilor