Compania Nationala Posta Romana

Compania Nationala Posta Romana


Descrierea companiei Compania Nationala Posta Romana

Despre Poşta Română
Poşta Română este operatorul naţional în domeniul serviciilor poştale cu capital majoritar de stat, acţiunile fiind împărţite între statul român, reprezentat de către Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor (75 la sută din pachetul de acţiuni) şi Fondul Proprietatea (25 la sută din pachetul de acţiuni). Compania deţine o reţea de peste 7.100 de subunităţi poştale şi livrează săptămânal peste 8.5 milioane de trimiteri. Peste 550 de oficii poştale din totalul de 1.200 subunităţi poştale informatizate sunt incluse într-o reţea privată de comunicaţii, care asigură efectuarea de tranzacţii rapide şi securizate.

Despre APS
Advanced Payment Solutions Ltd (APS) este lider european pe piaţa furnizorilor de carduri de tip prepaid, având experienţă relevantă dovedită a echipei sale mult superioara oricărei alte companii de carduri de plată prepaid din UK. Oferta principală a APS este cashplus prepaid MasterCard Gold ® - un card prepaid MasterCard personalizat, embosat, cu Chip şi PIN..

Despre MasterCard
MasterCard Worldwide promovează comerţul global, oferind o legătură economică esenţială între instituţii financiare, comercianti, consumatori şi comercianţii din întreaga lume. Ca francizor, procesor şi consilier, MasterCard dezvoltă şi comercializează soluţii de plată, procesând aproximativ 21 miliarde de tranzacţii anual, şi oferă servicii de analiză şi de consultanta de prim calibru clienţilor săi, fie ei instituţii financiare sau comercianţi. Prin diversitatea mărcilor, inclusiv MasterCard ®, Maestro ® si Cirrus ®, MasterCard deserveşte atat consumatorii cat şi comerciantii în mai mult de 210 ţări. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.mastercard.com.

Comunicate Compania Nationala Posta Romana :

Vezi toate comunicatele companiei Compania Nationala Posta Romana.