Expozitie filatelica dedicata Zilei Europei

BUCURESTI - 9 mai 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Muzeul National Filatelic din Bucuresti a gazduit, astazi, vernisajul expozitiei filatelice organizate de Posta Romana, cu ocazia Zilei Europei, ce poate fi vizitata de publicul larg pana pe data de 27 mai.

In cadrul expozitiei sunt prezentate marci postale emise de Posta Romana incepand cu anul 1957, care au ca tema Europa. Cele 96 de emisiuni filatelice, avand o calitate grafica deosebita, reflecta apartenenta si implicarea Romaniei in viata politica si culturala a Europei si, totodata, promoveaza valorile culturale romanesti.

Cu aceeasi ocazie a fost citita scrisoarea elevei Anca Daniela Vasilescu de la Scoala “Alexandru Ioan Cuza” din Braila, care a castigat concursul “Scrisoare pentru Europa”, organizat de Posta Romana.

Tot pentru a marca Ziua Europei, Muzeul National Filatelic va fi deschis vineri, 11 mai, intre orele 12:00 - 00:00. Pentru a facilita intalnirea bucurestenilor de toate varstele cu piesele filatelice din tezaurul Postei Romane, accesul vizitatorilor este gratuit pe toata durata programului de lucru.


Despre Compania Nationala Posta Romana

Compania Nationala Posta Romana este operatorul national in domeniul serviciilor postale. Compania este organizata in zece directii regionale, 41 de structuri judetene, trei sucursale specializate si o filiala. Posta Romana este operatorul cu cea mai mare retea de retail din tara, formata din peste 7.100 de subunitati postale, dintre care 1.100 informatizate si peste 500 incluse in VPN. Posta Romana livreaza corespondenta la peste 7.500.000 de adrese si ofera clientilor, pe langa serviciile traditionale, servicii bazate pe cele mai noi tehnologii, care asigura transmiterea securizata a banilor, incasarea facturilor la utilitati, prestarea serviciilor bancare si chiar transmiterea de mesaje de la casute de e-mail la adrese postale.


Nicoleta Vartic
sef serviciu mass-media

nicoleta.vartic@posta-romana.ro