Inteligenta emotionala va creste audienta

Locul desfasurarii: U Business Center

Organizator: Competent Consulting

Inteligenta emotionala va creste audienta

Activitatea jurnalistica implica un nivel de inteligenta emotionala extrem de ridicat. Capacitatea dvs. de:
- a identifica informatiile cu potential de stire,
- a selectiona aspectele de interes pentru public si
- a le comunica de o maniera care sa atraga atentia si sa produca reactii in public
- reflecta nivelul dvs. ridicat de inteligenta emotionala (EQ). Pe scurt: audienta pe care o aveti este direct proportionala cu nivelul EQ, adica cu capacitatea de a identifica, interpreta si utiliza emotiile in vederea atingerii unui obiectiv.
Tocmai de aceea, suntem convinsi ca sunteti persoana cea mai potrivita pentru a evalua potentialul urmatoarei stiri:

Rezultatele studiului „Inteligenta emotionala la locul de munca - 2007”, realizat de Competent Consulting, vor fi prezentate in cadrul conferintei de presa organizata pe data de 18 iulie 2007, ora 11, la sala Jad a U Business Center - Bucuresti.
Cu aceasta ocazie, ziaristii acreditati vor avea acces in premiera la informatii inedite si extrem de interesante referitoare la impactul pe care il are inteligenta emotionala asupra activitatii companiilor romanesti. Este primul studiu realizat la nivel national pe acest subiect, iar rezultatele sale releva specificul romanesc al EQ. Vor fi prezentate printre altele:
- prima harta a distributiei nivelului EQ la nivel national;
- prima harta a echilibrului emotional in Romania;
- harta nivelului de epuizare fizica si emotionala;
- influenta nivelului EQ asupra eficientei profesionale;
- relatia dintre nivelul de pregatire scolara si EQ;
- diferentele dintre barbati si femei in privinta EQ si a echilibrului emotional;
- relatia dintre inteligenta emotionala si cariera.
De exemplu, v-ati pus vreodata intrebarea care este diferenta dintre un creator de firme si un manager? Sau de ce femeile conduc mai eficient colectivele de marime medie, iar barbatii pe cele mari? Ori in ce fel optimismul va influenteaza cariera? Toate aceste intrebari, si multe altele, isi gasesc raspunsul in raportul ce va fi pus la dispozitia ziaristilor participanti la conferinta de presa.
Studiul a fost realizat in perioada martie-iunie 2007, pe un esantion reprezentativ de 1963 de persoane, cu varste cuprinse intre 18 si 65 ani, marja de eroare fiind mai mica de 2,2%.
Competent Consulting este in prezent singura companie romaneasca de consultanta si training care detine licente pentru masurarea si dezvoltarea inteligentei emotionale. Competent Consulting face parte din reteaua internationala NexusEQ a organizatiilor implicate in cercetarea si dezvoltarea inteligentei emotionale si are contracte de parteneriat cu institute similare din Marea Britanie, SUA si Elvetia. in anul 2006 a lansat un plan strategic de introducere in companiile romanesti a programelor bazate pe inteligenta emotionala, care implica o serie intreaga de studii si cercetari de interes public. in cadrul conferintei de presa va fi lansata si urmatoarea etapa a acestui plan strategic.

Una dintre calitatile persoanelor cu EQ ridicat este capacitatea de a lua decizii si a actiona extrem de rapid. De aceea, pentru acreditare contactati managerul Competent Consulting, Mariana Bichis, la telefon/fax (021)-688-7548, mobil 0726-801-881, 0788-294-801, sau prin email.

Mariana Bichis,
telefon/fax (021)-688-7548,
mobil 0726-801-881, 0788-294-801, sau prin email.

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Competent Consulting oferă consultanţă şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza companiei este: Succesul dumneavoastră este profesia noastră!

Participare: Intrare libera