Horeca Spring Show

Locul desfasurarii: Showroom Horeca Expert, Bd. Mamaia 292

Organizator: Concept Hotel si Horeca Expert

Horeca Spring Show

Concept Hotels, lider pe piata romaneasca in furnizarea de produse si accesorii adresate domeniului Ho.Re.Ca, va participa alaturi de Horeca Expert la Horeca Spring Show, eveniment ce se va desfasura in perioada 16-19 martie 2010, intre orele 11:00 si 17:00, la Constanta, in showroom-ul Horeca Expert din Blvd. Mamaia nr. 292.

La eveniment vor lua parte specialisti din domeniul Ho.Re.Ca., atat din Romania cat si din Italia, ce vor realiza o serie de demonstratii si prezentari. Maestri bucatari, patiseri si cofetari din cele doua tari vor prezenta arta culinara in cel mai elegant mod. Dintre acestia ii enumeram pe Giacomo Pagnetti - OLIS, Marco Viesi - ZANOLLI, Francesco di Leo - GELADIS, Fabio Lorenzoni - SURGITAL, Michele Tomadin - ROBO si Loredana Ciubotaru - ROBOT COUPE.

Concept Hotels va prezenta sistemul press+wash, impreuna cu noile accesorii pentru baie marca Aliseo si minibarul de ultima generatie K40++ ce inregistreaza un consum de doar 0,21kw/h.

Horeca Expert, una dintre cele mai importante companii de profil Ho.Re.Ca. din Romania, ofera o gama diversificata de produse pentru dotarile hotelurilor, restaurantelor, barurilor, teraselor, fast food-urilor si patiseriilor.

Concept Hotels nu este la prima colaborare de acest gen cu Horeca Expert, cele doua companii desfasurand in mod repetat actiuni specifice parteneriatului lor.
Adriana Grosu
Marketing Manager

Despre CONCEPT HOTELS

Concept Hotels nu este la prima colaborare de acest gen cu Horeca Expert, cele două companii desfăşurând în mod repetat acţiuni specifice parteneriatului lor.

Participare: Intrare libera