Cum sa creezi un magazin online profitabil si eficient? Solutii complete oferite de Concept24

BUCURESTI - 19 noiembrie 2015

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Internet

Probabil ca de multe ori v-ati intrebat cum sa transformati un magazin online intr-o afacere profitabila. Crearea unui magazin online este printre primele lucruri pe care le ia in considerare fiecare persoana care vrea sa devina antreprenor. De ce ?

Cum sa creezi un magazin online profitabil si eficient? Solutii complete oferite de Concept24

Pentru ca maniera de creare magazin online este mai rapida si putin costisitoare in comparatie cu cel al unui magazin clasic. "Pretul" crearii unui magazin online depinde foarte mult de strategia dumneavoastra de afacere, de ce anume doriti sa obtineti si in cat timp.  Pe de alta parte costul crearii unui magazin online tine si de complexitatea platformei, serviciile si functiile acesteia.

Exista pe piata multe firme care ofera magazine online in 1-2 zile. Insa, o afacere profitabila trebuie sa se reflecte si in solutiile e-commerce avansate pentru magazinul online. In acest sens, este bine sa apelati la companii specializate in dezvoltare web care creeaza magazine online adaptate business-ului dumneavoastra. Crearea conceptului, instalarea si configurarea, realizarea si prelucrarea, editarea logo, design-ul personalizat si adaptat tuturor device-urilor, consultanta in e-commerce, functionalitati complexe si personalizate, administrare usoara… sunt elemente de care trebuie sa tineti cont daca doriti un magazin online eficient si profitabil.

Ganditi-va la avantajele unui magazin online si la ce anume va poate oferi pe termen lung :

-          lipsa chiriei

-          lipsa cheltuielilor privind angajatii sau depozitarea marfii

-          faptul ca poate fi accesat la orice ora din zi si din noapte

-          este o afacere usor controlabila. Nu aveti nevoie decat de o conexiune la internet

-          extinderea afacerii poate depasii granitele tarii. Puteti avea clienti de oriunde

-          puteti vedea in timp real care produse se vand si care nu, astfel va puteti creste cu usurinta profitul

-          nu trebuie sa tineti produse pe stoc. In momentul in care primiti comanda, contactati furnizorul la randul dumneavoastra.

-          nu trebuie sa alergati dupa clienti, ci doar sa identificati elementele cu care sa-i agatati (serviciile SEO va pot ajuta in acest sens)

-          puteti reduce foarte mult preturile datorita faptului ca nu trebuie sa acoperi lunar chiria, personalul si depozitarea stocului

In ultimii ani interesul pentru site-uri e-commerce este din ce in ce mai mare, ceea ce intareste ideea ca vanzarile online sunt profitabile. Studiile spun ca cele mai eficiente sunt business-urile legate de produse electrocasnice, electronice, IT&C, haine, flori, carti, echipament sportive, jucarii, insa fiecare business are publicul lui.

Indiferent de natura business-ului, Google este un ajutor de nadejde pentru succesul unui magazin online. Adaptarea si promovarea magazinelor online si a oricarui tip de site, pe motoarele de cautare este esentiala. In prezent, cei care nu apeleaza la serviciile si produsele puse la dispozitie de Google au sanse mai mici fata de cei care sunt in permanenta conectati la practicile actuale de promovare online. Contractarea unor servicii de SEO sau Google Adwords, a unui Facebook Ads sau a unei campanii de blogging devin nu numai necesare, dar chiar obligatorii pentru crearea unui Brand si pentru cresterea business-ului si a profitului. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/concept243/cum-sa-creezi-un-magazin-online-profitabil-si-eficient-solutii-complete-oferite-de-concept241