JOBfest ENO - Eveniment National Online

Locul desfasurarii: OnlineNational

Organizator: CRSC

JOBfest ENO - Eveniment National Online

In perioada 21 noiembrie 2006 – 21 ianuarie 2007, are loc JOBfest ENO – Eveniment National Online, dedicat recrutarii tinerilor profesionisti din mediul urban, care folosesc Internetul. Evenimentul reprezinta componenta web a JOBfest 2006, targ desfasurat intre 15 si 17 noiembrie 2006, la Cercul Militar National din Bucuresti.

Expozitia JOBfest 2006 a atras, in cele trei zile de desfasurare, un numar estimat la 7.000 de tineri profesionisti, dornici sa avanseze in cariera. Conform unui chestionar aplicat companiilor participante, acestea si-au atins obiectivele intr-o medie de peste 71%.

JOBfest ENO – Eveniment National Online este un concept nou in Romania si presupune realizarea unui targ de cariera in mediul virtual, accesibil la nivel national, la scurt timp dupa expozitia propriu-zisa. In acest fel, se urmareste participarea tinerilor din centrele urbane importante, precum Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Craiova sau Constanta. De asemenea, pe toata perioada evenimentului online, vizitatorii vor beneficia de consiliere online, de ponturi utile pentru cariera, de interviuri cu lideri sau profesionisti din mediul de afaceri romanesc, toate acestea prin accesarea site-ului www.jobfest.ro .

Conform unei statistici oferite de serverul ARBOmedia, pana acum, site-ul jobfest.ro a fost accesat de peste 70.000 de vizitatori unici, repartizarea lor demografica fiind, in mare parte, pe Bucuresti, Brasov, Valcea, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara si Galati.

La editia JOBfest ENO vor recruta peste 50 de companii, lista ramanand deschisa si pe parcursul evenimentului.

Bogdan GAVRILA
Tel : 0745 166 200
office@jobfest.ro
http://www.jobfest.ro

Participare: Intrare libera