Vinurile lumii la Casa Iancului

Locul desfasurarii: Casa Iancului

Organizator: Vinul.ro

Vinul.Ro, impreuna cu Cramele Recas, au placerea sa anunte o seara speciala cu vinuri internationale si gastronomie romaneasca la restaurantul Casa Iancului, din Bucuresti (str Sarafinesti nr 2). Degustarea va avea loc marti, 26 februarie 2008, de la ora 18.30 si vor fi prezentate vinuri din Africa de Sud, Chile, Franta, Italia si Spania.

Nume mari precum Nederburg, Chamarré, Masi sau Cono Sur vor fi prezentate de somelierul Sergiu Nedelea ( www.Winetaste.Ro ), impreuna cu specialistii www.Vinul.Ro. Salamurile fine din vanat, branzeturile romanesti, ouale de prepelita, salatele boieresti, ficateii inveliti in sunca sau branza de burduf tavalita prin chimen vor fi doar cateva dintre antreurile serii, urmate de veritabile "piese de rezistenta" precum ciupercile de padure sau "urechi de lemn", ciorba de afumatura cu carnati de Plescoi ori cotletele de berbecut stinse in vin si asezonate cu struguri macerati in vinars vechi.

Vino sa faci cunostinta cu exotica asociere dintre marile vinuri ale lumii si bucataria romaneasca adevarata! Atentie! Locurile sunt limitate, rezervarile in avans sunt recomandate.

Pretul unui bilet este 75 RON / persoana, rezervarile se pot face la telefonul 0730-030.890 sau la adresa de e-mail sergiu_nedelea@yahoo.com

Participare: Intrare libera