Corporate Dynamics International organizeaza Working-Breakfast CrossKnowledge

Locul desfasurarii: JW Marriott, Sala Oradea

Organizator: Corporate Dynamics International

30 iunie 2008, Mariott, Bucuresti.
Corporate Dynamics International organizeaza primul Working-Breakfast CrossKnowledge de anul acesta. Evenimentul se va desfasura la JW Marriott in sala Oradea, incepand cu ora 9.30 a.m. si face parte dintr-un set de evenimente dedicat promovarii de solutii moderne de invatare si optimizare a costurilor cu trainingul in companii.

Pe parcursul a doua ore, participantii au oportunitatea, alaturi de alti profesionisti din domenii variate, sa experimenteze practic avantajele programelor de invatare E-learning ale Crossknowledge si sa construiasca solutii de eficientizare a programele clasice de training pentru companiile in care activeaza.

In februarie 2008, la gala Business Edu Awards, CrossKnowledge a fost desemnat Cel mai bun Program E-learning in 2007.

Loredana Mihali, Project Manager
021-307 92 20: 0749 288 890
loredanam@corporatedynamics.ro

Despre CORPORATE DYNAMICS INTERNATIONAL

Corporate Dynamics International este una dintre cele mai respectate companii de training si consultanta si se numara printre liderii pietei din Romania. Compania ofera solutii eficiente de invatare moderna de tip \'\'BLENDED LEARNING\'\', ce combina oferta noastra de servicii: Training Experential la clasa, invatarea la distanta de tip E-Learning si programele de Coaching.

Corporate Dynamics International este partener strategic al Crossknowledge, activand ca furnizor exclusiv pentru programele de E-learning oferite de CrossKnowledge pe piata Europei de Est.

Participare: Intrare libera