LUXURY DAY, editia VII

Locul desfasurarii: Hotel InterContinental, Bucuresti

Organizator: CPP Management Consultants Ltd


Aflata in al cincilea an de activitate, CPP Management Consultants Ltd, singura companie de consultanta central si est europeana specializata in industria de lux, continua seria de evenimente anuale dedicate luxului prin organizarea in data de 12 Martie a editiei din anul 2008. Evenimentul va avea loc la Hotelul InterContinental Bucharest la orele 11.30.

Cea mai recenta editie Luxury Day (14 Septembrie 2007) s-a bucurat de un real succes, beneficiind de un numar record de participanti din randul investitorilor si al reprezentantilor industriei de lux locale si, de asemenea, de o reflectare considerabila la nivelul intregii mass media.

Editia din acest an va beneficia de prezenta unor personalitati din lumea afacerilor, in general investitori interesati de diferite segmente ale industriei de lux. Vor participa, de asemenea, cei mai importanti jurnalisti specializati in presa economica precum si reprezentanti ai marcilor de lux deja prezente pe piata romaneasca.

CPP va anunta, cu aceasta ocazie, o serie de oportunitati pentru fiecare segment al industriei de lux: moda, accesorii, hotelarie, SPA, auto, tech, specialized retail, fine wines & spirits.

Vor fi prezentate in premiera:

• proiect hotel categorie 5 stele deluxe si luxury SPA (prezentat de unul din lanturile hoteliere de top la nivel mondial, pe acest segment)
• conceptul organic si gourmet, doua segmente intrate relativ recent in randul categoriilor industriei de lux la nivel mondial
• proiectul GRAND PRIX ONE ROMANIA, realizat de compania South Pacific in colaborare cu CPP
• proiectele de lux dezvoltate de CPP pentru CEFIN Holding
• proiectul LUXURYMAG.ro, primul portal dedicat industriei de lux ce se adreseaza consumatorilor de lux din Romania (prima editie luxurymag.ro va cuprinde review-uri de produse, analize, tendinte, stiri si pictoriale inedite).


Evenimentul este menit a realiza o imagine completa a industriei de lux romanesti, inclusiv perspectivele acesteia. Cu aceasta ocazie, CPP va prezenta si datele unui recent studiu de tip “lifestyle database” cu detalii asupra caracteristicilor segmentului de consumatori de lux din Romania – preferinte, exigente, elemente influentatorii in achizitie, fidelitate brand.


031 405 89 36

Despre CPP MANAGEMENT CONSULTANTS LTD

CPP LUXURY INDUSTRY MANAGEMENT CONSULTANTS LTD este o companie de consultanta specializata in industria de lux acoperind pietele emergente din Europa Centrala si de Est, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.
Clientii directi ai CPP sunt atat brand-urile de lux internationale de renume (independente sau parte din grupuri cat si investitori/antreprenori locali si regionali interesati in a-si dezvolta o afacere in industria de lux, prin francizare, multibrand, dealership sau contracte management. Serviciile de consultanta CPP includ: studii de fezabilitate, strategii de business, analize de piata, business plans, strategii de marketing, business development etc. Aceste servicii nu se adreseaza numai afacerilor de tip start up dar si celor deja existente, pentru acestea din urma asigurand optimizarea si dezvoltarea.

Participare: Intrare libera