LUXURYDAYS editia 2009

Locul desfasurarii: Carol Parc Hotel Bucharest

Organizator: CPP Management Consultants Ltd

CPP Management Consultants Ltd organizeaza in perioada 17-18 Martie 2009 cea de-a 7-a editia a evenimentului anual LUXURYDAYS in parteneriat cu CAROL PARC HOTEL, aceasta fiind si locatia de desfasurare a evenimentului. Editia de anul acesta este mult mai extinsa decat cele precedente, evenimentul desfasurandu-se pe parcul a doua zile si incluzand pe langa prezentarile si analizele executivilor din industria de lux locala si cate 2 seminarii pe zi, acestea fiind dedicate in totalitate solutiilor in perioada de criza pentru companiile ce activeaza in acest domeniu, pe toate segmentele - moda, accesorii, bijuterii/ceasuri, hotelarie, concepte organice si travel.
Invitatiile vor fi transmise atat de email cat si prin curier (invitatii tiparite). Categoriile de participanti:
- jurnalisti (presa scrisa, new media, TV – departamente economice)
- executivi, brand manageri ai marcilor de lux din Romania (toate segmentele industriei de lux)
- potentiali investitori interesati de industria de lux (in special moda si hotelarie)

LEADING SPEAKER - David Pilnick, Senior Vice President SAKS FIFTH AVENUE

NOUTATI EDITIA 2009
- desfasurarea evenimentului pe parrcursul a doua zile in loc de 1 zi
- introducerea celor 4 seminarii dedicate solutiilor la care pot apela cei din industria de lux pentru a face fata si a depasi criza actuala
- numarul de speakeri – 9
- fiecare speaker va prezenta atat activitatea proprie cat si opinia si pozitia referitoare la situatia actuala a segmentului de industrie de lux in care activeaza
- CPP anunta realizarea impreuna cu SELLERATOR a unui pachet de servicii dedicat luxury e-commerce
- CPP anunta oficial date despre primul luxury complex din Romania – GALERIE VENDOME (galerie comerciala de lux, hotel de 5 stele deluxe)
- prezentarea in premiera a rezultatelor a 3 review-uri (analize) complexe:
opiata hoteliera de lux din Bucuresti
osectorul de moda masculina de lux
osegmentul luxury auto

www.luxurydays.ro

www.luxurydays.ro

Despre CPP MANAGEMENT CONSULTANTS LTD

CPP LUXURY INDUSTRY MANAGEMENT CONSULTANTS LTD este o companie de consultanta specializata in industria de lux acoperind pietele emergente din Europa Centrala si de Est, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.
Clientii directi ai CPP sunt atat brand-urile de lux internationale de renume (independente sau parte din grupuri cat si investitori/antreprenori locali si regionali interesati in a-si dezvolta o afacere in industria de lux, prin francizare, multibrand, dealership sau contracte management. Serviciile de consultanta CPP includ: studii de fezabilitate, strategii de business, analize de piata, business plans, strategii de marketing, business development etc. Aceste servicii nu se adreseaza numai afacerilor de tip start up dar si celor deja existente, pentru acestea din urma asigurand optimizarea si dezvoltarea.

Participare: Intrare libera