Daca te simti bine, vei arata bine! Nutrilite lanseaza Beauty You Glow, un supliment to-go care te va face sa stralucesti!

BUCURESTI - 9 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Acest supliment - creat pentru a-ti sustine rutina zilnica de ingrijire - este parte din noua gama de produse concepute pentru Millennials de Nutrilite

AMW Beauty You Glow

AMW Beauty You Glow

Un aspect sanatos reprezinta una dintre principalele probleme de sanatate printre adultii din Uniunea Europeana (17%)[1] si in mod special, a femeilor din generatia Millennials (26%)[2]. De fapt, exista o nevoie generala de produse care sa ofere o ingrijire deosebita pielii, parului si unghiilor: suplimentele alimentare pot reprezenta o solutie eficienta pentru aceste ingrijorari. NutriliteTM, cel mai recunoscut brand[3] pentru vitamine si suplimente la nivel mondial, a creat Beauty You Glow - Straluceste din interior - suplimentul alimentar care are un gust delicios si un format[4] compact si care este ideal pentru perioadele aglomerate, fiind usor de integrat in regimul alimentar.

 

O combinatie intre nutrienti esentiali si ingrediente atent selectionate, Nutrilite Beauty You Glow reprezinta optiunea usoara si gustoasa pentru a arata si a te simti bine. Acest produs este rezultatul a 85 de ani de mostenire si experienta Nutrilite, un brand de incredere care combina perfect stiinta si natura, dar in cea mai mare parte asigura faptul ca aceste suplimente indeplinesc standardele inalte ale brand-ului: ingrediente de calitate si procese de productie de incredere.

 

NutriliteTM Beauty You GlowTM –  Straluceste din interior

 

Nevoia de produse care sa ingrijeasca pielea, parul si unghiile a fost identificata ca fiind foarte importanta printre adulții din Europa, fie ei femei sau barbati.

 

Un supliment sub forma unor jeleuri care imbina aroma fructelor de padure cu vitaminele A, C, E, biotina si selenium - pentru a sustine pielea, parul si unghiile[5]. Contine de asemenea acid hialuronic si colagen.

 

Ingrediente:

 

Vitamina A si biotina

  - contribuie in a oferi un aspect sanatos pielii

 

Vitaminele E, C si selenium

  - contribuie in protejarea celulelor de stresul oxidativ

 

Biotina si selenium

  - contribuie in oferirea unui aspect sanatos parului

 

Vitamina C

  - contribuie in a oferi un nivel normal de colagen, care ajuta la functionarea normala a pielii

 

Selenium

  - contribuie in a oferi un aspect sanatos unghiilor

 

Praf de suc de rodie

  - un concentrat natural pe baza de plante

 

Acid hialuronic si colagen

  - imbogatit cu acid hialuronic si colagen

 

 

Obtine energia, somnul si stralucirea de care ai nevoie cu Nutrilite Can't Stop, Won't Stop, Nutrilite Sleep Easy si Nutrilite Beauty You Glow! Ramai pe faza pentru a afla mai multe!

 

#NutriliteForYou

#NutriliteWontStop

#NutriliteSleepEasy

#NutriliteMillennial

 

Pentru mai multe informatii, te rugam sa vizitezi www.amway.ro

 

 

 

[1] Sursa: IPSOS Amway Brand Tracking Top 15 Îngrijorări de sănătate pe piața UE: Austria, Germania, Italia, Spania, Polonia, România, Turcia, 2021, aduți cu vârsta 18+.

[2] Sursa: IPSOS Amway Brand Tracking Top 15 Îngrijorări de sănătate pe piața UE: Austria, Germania, Italia, Spania, Polonia, România, Turcia, 2021, femei cu vârsta cuprinsă între 25-40

[3] Sursa: Euromonitor International Limited: categoria vitaminelor și suplimentelor alimentare, retail value share, 2020

[4] Sursa: Studiul U&A Nutrition GIM. N=289 Femei 28/38 cu copii din IT, PL, UA 2020

[5] Vitamina A și biotina contribuie la menținerea aspectului sănătos al pielii. Biotina și Seleniumul contribuie la menținerea unui aspect sănătos al părului. Seleniumul contribuie la menținerea unui aspect sănătos al unghiilor. Vitamina C contribuie la menținerea unui nivel de colagen normal pentru funcționarea pielii. Vitamina C, Vitamina E și Seleniumul contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-market/daca-te-simti-bine-vei-arata-bine-nutrilite-lanseaza-beauty-you-glow-un-supliment-to-go-care-te-va-face-sa-stralucesti