Levi’s celebreaza frumusetea si istoria comunitatii LGBTQIA+ printr-o noua colectie

BUCURESTI - 7 iulie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Levi’s a sustinut cu mandrie comunitatea LGBTQIA+ de-a lungul deceniilor. Astfel, Pride 2023 cauta sa sarbatoreasca puterea, istoria si creativitatea comunitatii printr-o noua colectie. La baza conceptului se regasesc o serie de povesti inspirationale si educationale transmise de talentele parte din campanie, unde membrii si aliatii comunitatii LGBTQIA+ sunt incurajati sa-si exprime personalitatea in toata frumusetea ei si sa-i ajute pe altii sa faca acelasi lucru raspunzand la intrebarea: „Cum vrei sa fii perceput?”.

Levi's

In ceea ce priveste gama de produse, Levi’s Pride 2023 recunoaste si evidentiaza expresia de sine ca un spectru, nebinar si fluid. Paleta de culori in nuante de lavanda saluta grupurile de activisti LGBTQIA+ din anii ’70 si ’90 a caror energie a adus un curaj nelimitat miscarii pentru drepturile homosexualilor. De la pantalonii 501 ‘93 Straight in Light Indigo Destructed si rochia Radical Love pana la vesta Liberation Trucker Vest si palaria Pride Bucket Hat intr-o nuanta de violet inchis, poti descoperi piese ideale pentru oricine.

Pride 2023 include o distributie globala de talente, parte a comunitatii LGBTQIA+, fiecare avand o voce, un stil si un punct de vedere distinct asupra a ceea ce inseamna auto-exprimarea. Inainte de aceasta colectie, blugii Levi’s, in special modelul 501, erau emblema protestelor, a solidaritatii si a expresiei de sine - devenind astfel un simbol al rebeliunii.

„Campania Levi's Pride 2023 este o celebrare a comunitatii globale LGBTQIA+ si a istoriei sale vaste”, a declarat Lance Relicke, Vicepresedinte Global Brand Experience Levi Strauss & Co. „Cluburi, proteste, parade Pride - oriunde se aduna oamenii in numele iubirii si incluziunii, multi dintre ei vor aparea cu mandrie in blugii lor Levi's. Exista atat de multa dragoste autentica pentru brandul nostru in comunitatea LGBTQIA+ si suntem incantati sa raspundem reciproc acesteia, mai ales in timpul Pride 2023.”

Ca o extensie a sprijinului sau pentru comunitatea LGBTQIA+, Levi’s doneaza anual 100.000 USD catre Outright International, o organizatie globala care are drept scop promovarea drepturilor omului in ceea ce priveste persoanele LGBTQIA+ din intreaga lume.

Colectia va fi disponibila pe levis.com incepand cu luna iulie.

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizeaza stilul american clasic si cool fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi’s au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de  imbracaminte din lume, captand imaginatia si loialitatea oamenilor de generatii. Astazi, portofoliul de marci Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat si inovator neobosit, care este de neegalat in industria de imbracaminte. Gama noastra de imbracaminte de blugi si accesorii de top este disponibila in peste 110 de tari, permitand persoanelor din intreaga lume sa-si exprime stilul propriu. Pentru mai multe informatii despre marca Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitati levi.com.

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de imbracaminte de brand din lume si un lider global in imbracaminte pentru blugi. Compania proiecteaza si comercializeaza blugi, imbracaminte casual si accesorii aferente pentru barbati, femei si copii sub brandurile Levi's, Dockers, Signature by Levi Strauss & Co., Denizen si Beyond Yoga. Produsele sale sunt vandute in peste 110 de tari din intreaga lume printr-o combinatie de lanturi de comercianti, magazine universale, site-uri online si o amprenta globala de aproximativ 3.200 de magazine dedicate brandului. Veniturile nete raportate de Levi Strauss & Co. in 2021 au fost de 5,8 miliarde de dolari. Pentru mai multe informatii, accesati http://levistrauss.com, iar pentru stiri si anunturi despre companie accesati http://investors.levistrauss.com.

Pentru mai multe informații, accesați http://levistrauss.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-market/levi-s-celebreaza-frumusetea-si-istoria-comunitatii-lgbtqia-printr-o-noua-colectie