Tinutele Levi’s Workwear se potrivesc oricui, oricand

BUCURESTI - 8 martie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cum te imbraci cand e de munca.

Noua colectie Levi’s Workwear e cladita, nu croita. Item-urile imbina trendurile actuale cu tinutele de lucru clasice, intr-o noua generatie de articole emblematice.

Vorbim despre geci masculine supradimensionate, jeansi si altele. Acest stil utilitar e pentru fiecare, zi de zi, cea mai opusa tinuta unui costum cu cravata.

Relaxat, de inspiratie vintage si garantat sa arate bine timp indelungat.

Levi's Workwear

Cand vine vorba de jeansi, poti opta pentru diferite variante ca Stay Loose Carpenter sau  Safe in Charm. Denimul este unul usor, oferindu-ti confort de miscare. Datorita aspectului vintage, ii poti asorta cu orice item ai in garderoba. Levi's propune si salopete RT Overall  /Workwear BIB Overall sau sortul Cut Off Carpenter.

La geci, ne-am oprit la Sunrise Trucker, care este exemplul perfect, fiind un model cu o varietate de optiuni, atat din punct de vedere al culorilor, cat si al materialelor.

Colectia iti asigura o tinuta completa, cu un sortiment bogat si variat de camasi, tricouri si accesorii, toate de inspiratie "muncitoreasca".

Alege-ti ce te reprezinta din colectia Workwear de pe levi.com sau din magazinele din tara.

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizeaza stilul american clasic si cool fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi’s au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de  imbracaminte din lume, captand imaginatia si loialitatea oamenilor de generatii. Astazi, portofoliul de marci Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat si inovator neobosit, care este de neegalat in industria de imbracaminte. Gama noastra de imbracaminte de blugi si accesorii de top este disponibila in peste 110 de tari, permitand persoanelor din intreaga lume sa-si exprime stilul propriu. Pentru mai multe informatii despre marca Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitati levi.com.

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de imbracaminte de marca din lume si un lider global producerea blugilor. Compania proiecteaza si comercializeaza blugi, imbracaminte casual si accesorii aferente pentru barbati, femei si copii sub marcile Levi’s, Dockers, Signature by Levi Strauss & Co., Denizen si Beyond Yoga. Produsele brandului sunt vandute in peste 110 de tari si in intreaga lume printr-o combinatie de lanturi de comercianti, magazine universale, site-uri online si are o amprenta globala de aproximativ 3.200 de magazine de tipul shop-in-shop. Veniturile nete raportate ale Levi Strauss & Co. pentru anul fiscal 2022 au fost de 6,2 miliarde de dolari. Pentru mai multe informatii, accesati http://levistrauss.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-market/tinutele-levi-s-workwear-se-potrivesc-oricui-oricand