Dimcea Crane: 10 ani de experienta in inchirieri macarale Bucuresti

BUCURESTI - 12 iunie 2013

Comunicat tip General in Constructii, Industrie, Tehnologie

Dimcea Crane, una dintre companiile de top ale pietei de inchirieri macarale din tara, va ofera in aceasta perioada a anului, automacarale de inchiriat la preturi avantajoase. Compania ofera servicii de calitate, adresate in special celor care lucreaza in domeniul constructiilor, dar si a companiilor al caror domeniu de activitate necesita mutarea si manipularea marfurilor cu ajutorul macaralelor.

inchirieri macara

inchirieri macara

 Dimcea Crane detine un parc auto foarte diversificat in materie de macarale, toate informatiile necesare sunt disponibile la adresa http://www.inchirieri-automacara.ro/ 

creative-on.com

Compania de inchirieri macarale Dimcea Crane pune la dispozitia clientilor sai utilaje de moderne de diferite tonaje si marimi, automacarale telescopice care pot fi modificate oricand pentru a facilita ridicarea diverselor greutati si marfuri. Utilajele din parcul auto sunt verificate permanent de catre tehnicieni calificati si atestati, pentru a da randamentul optim in orice conditii de lucru. Macaralele sunt deosebit de eficiente in deplasarea diverselor materiale, in atelierele de prelucrare mecanice, pe santiere ori in depozite.

Printre aceste automacarale de inchiriat puse la dispozitie de centrul de inchirieri automacarale Bucuresti al Dimcea Crane se numara si Automacaraua Telescopica UMT, care poate ridica greutati de pana la 12,5 tone, Automacaraua Hydrom, cu tehnologie telescopica si sarcina maxima de 18 tone, Automacaraua Liebherr, ce poate ridica pana la 25 de tone, sau Automacaraua Telescopica Grove, a carei sarcina maxima atinge 30 de tone.

Aceste automacarale de inchiriat pot fi folosite in mai multe activitati, fie in depozite si halele industriale, pentru montarea acestora si transportul marfurilor, fie pentru montajul diferitelor sisteme, centrale sau chiar ferestre, atunci cand se lucreaza la inaltimi mai mari. Totodata, aceste automacarale de inchiriat sunt de neaparata trebuinta in incarcarea si descarcarea de materiale pe santiere, dar si in montarea panourilor stradale ori in activitatile de reparare si interventie la stalpii de electicitate. In munca in depozit, aceste automacarale de inchiriat faciliteaza munca si eficientizeaza procesul de productie.

Directorul Dimcea Crane a afirmat despre serviciile companiei: “Centrul nostru de inchirieri automacarale Bucuresti va ofera o solutie optima in constructii: utilajele noastre sunt performante, moderne si usor deplasabile de drumurile publice. In doar 10 minute de la punerea in functiune a utilajelor, le puteti folosi pentru activitatile proprii.”

Avantajele utilizarii acestor servicii care ofera automacarale de inchiriat sunt atat practice si economice. In primul rand, inchirierea automacaralelor, spre deosebire de achizitia acestora, este mai avantajoasa, mai ales cand este vorba despre un proiect pe termen scurt. Avand dimensiuni reduse, automacaralele se pot deplasa cu usurinta in spatiile inguste iar depozitarea lor nu este o problema. In plus, aceste utilaje au sisteme performante, care le permit sa fie gata de lucru in maxim 10 minute dupa sosirea pe santier. Centrul de inchirieri macarale Bucuresti Dimcea Crane va poate pune la dispozitie unul sau mai multe dintre utilajele sale in orice moment al zilei. In plus, firma de inchirieri automacarale va asigura ca orice problema va fi remediata, la fata locului, in maxim 24 ore, astfel incat dumneavoastra sa va puteti continua lucrul cu maxima eficienta.

Pentru mai multe informatii:

Tel. Dispecerat: 0726.125.323

contact@inchirieri-macara.ro

http://www.inchirieri-automacara.ro