Eficientizeaza munca pe santier cu Dimcea Crane - companie de inchirieri automacarale

BUCURESTI - 14 mai 2013

Comunicat tip General in Social, Logistica/Transport, Energie

Pentru constructorii si administratorii de depozit ori cei care necesita utilaje care sa le permita transportul marfurilor grele dintr-un loc in altul sau lucrul la inaltime, cea mai buna solutie este sa solicite automacarale de inchiriat de la una dintre companiile de top din aceasta industrie - Dimcea Crane .

 Dispunem de un parc auto foarte extins si avem capacitatea de a oferi spre inchiriere automacarale de diverse tonaje  

Manager inchirieri-automacara.ro

Cu peste 10 ani de experienta in oferirea serviciilor deinchirieri macarale Bucuresti, Dimcea Crane este una dintre companiile cele mai prestigioase de pe aceasta piata. In oferta companiei intra utilaje si echipamente moderne, care pot ridica, deplasa si manevra sarcini maxime de pana la 30 de tone, fiind astfel potrivite mai multor tipuri de activitati si industrii. Daca va doriti rapiditate si eficienta in activitate, solicitati o automacara de inchiriat de la Dimcea Crane.

Centrul de  inchirieri automacarale  Dimcea Crane va ofera automacarale de inchiriat care va ajuta sa eficientizati productia si sa economisiti timp si bani. Utilajele folosite, de diferite tonaje si dimensiuni, sunt echipate cu sisteme telescopice performante, care permit ridicarea si manipularea greutatilor si marfurile de pana la 30 de tone, la inaltimi ce pot ajunge si la 30 de metri. Compania va ofera automacarale de inchiriat pentru diverse lucrari: Montarea instalatiilor electrice si reparatiilor la inaltime, montarea de centrale eoliene, a ferestrelor, panourilor publicitare sau orice alte tipuri de montaje care presupun lucrul la inaltime. Totodata, puteti creste productivitatea in lucrul in depozit ori halele industriale, cu aceste automacarale de inchiriat.

Puteti solicita serviciile si utilajele centrului de inchirieri automacarale Bucuresti in orice moment al zilei, cata vreme accesul la locul de munca este neingradit. Directorul Dimcea Crane ne confirma ca: “Odata facuta comanda, aceste automacarale de inchiriat vor fi trimise in cel mai scurt timp la adresa solicitata, si vor putea fi puse in functiune in maxim 10 minute de la pornirea sistemelor acestor automacarale.”

Utilizarea serviciului de inchirieri macarale al Dimcea Crane este, in primul rand, o investitie in siguranta. Utilajele puse la dispozitie de companie sunt echipate cu sisteme performante, moderne si sunt verificate atent, la intervale regulate, de catre o echipa de mecanici si tehnicieni calificati. In cazul unei avarii a unuia dintre utilaje, centrul de inchirieri macarale Bucuresti se va ocupa in cel mai scurt timp, in interval de 24 de ore, de remedierea problemei; in cazul in care reparatia necesita mai mult timp, Dimcea Crane va pune la dispozitie o alta automacara de inchiriat, capabila de aceleasi perfomante ca cea solicitata.

Pentru a cere o oferta si a afla mai multe despre tipurile de automacarale de inchiriat care va stau la dispozitie, puteti afla mai multe informatii la:

Tel.: 0726.125.323

Email: contact@inchirieri-macara.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/eficientizeaza-munca-pe-santier-cu-dimcea-crane-companie-de-inchirieri-automacarale