Lectiile de dans, noua moda pentru nunti spectaculoase

BUCURESTI - 12 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Cursuri

Despre lectii dans nunta se vorbeste din ce in ce mai mult in ultimul timp. Multe cupluri sunt reticente la idea de a dansa in public, mai ales in timpul nuntii cand sunt inconjurati de cele mai importante persoane din viata lor.

lectii dans nunta

lectii dans nunta

Pentru a scapa de emotii si de inhibitii scolile de dans vin cu o solutie la indemana oricui, si anume programele de lectii dans nunta. Rezultatele sunt spectaculoase dupa numai cateva  lectii dans nunta">lectii dans nunta  sub indrumarea unui antrenor sau instructor profesionist. Cu siguranta veti capata mai multa siguranta in miscari si pasii vor fi usor de reprodus pana si in fata audientei de la nunta. Multe cupluri aleg o melodie de tip blues pentru primul dans ca sot si sotie, dar un set intensiv de lectii dans nunta va ofera posibilitatea de a da frau liber imaginatiei si de a pune la punct o coregrafie in concordanta cu stilul muzical preferat.

Puteti organiza cu usurinta un moment artistic neconventional, iar pentru si mai mult spectacol puteti achizitiona un pachet de lectii dans nunta care include si reprezentatia unui grup de dansatori profesionisti cu care veti putea face un program comun. Toata lumea iubeste dansul, iar prezenta acestora la nunta dumneavoastra va da tonul petrecerii si va imbia pe toata lumea la dans. Posibilitatile sunt practic nelimitate, iar un astfel de moment nu va fi uitat nici de catre miri, nici de catre invitatii lor.

La lectii de dans pentru nunta va inscrieti alegand unul din pachetele create special pentru a asigura cele mai bune rezultate. Exista pachete de baza si pachete intensive, in functie de preferintele si abilitatile fiecarui cuplu, iar daca doriti sa va perfectionati puteti achizitiona lectii suplimentare. In timpul acestor lectii dans nunta veti fi indrumati permanent de un antrenor sau instructor care este atent la pregatirea si evolutia fiecarui cuplu si care va poate oferi recomandari in privinta muzicii si a stilului de dans, astfel incat sa fiti cat mai bine pusi in valoare si sa iesiti in evidenta in timpul dansului final.

Pe langa faptul ca veti deprinde miscari mai gratioase si mai sigure, veti petrece timp de calitate in compania persoanei iubite. Mergand la sala care gazduieste aceste cursuri ni s-a spus ca „Aproape toate cuplurile care se pregatesc de nunta sunt de cele mai multe ori extrem de stresate atunci cand ajung la scoala noastra, insa de la prima lectie reusesc sa uite macar pentru o ora de grijile pe care le au de rezolvat si sa se bucure de compania celuilat” ne spune unul din instructorii de la scoala de dans pe care am vizitat-o.

Este evident, asadar, ca dansul are si rol terapeutic si ca programul de lectii dans nunta ajuta la relaxarea celor doi viitori soti si ii face nerabdatori sa paseasca in casnicie in pasi de dans.

Daca inca mai ezitati sa achizitionati un pachet de lectii dans nunta, ganditi-va ce bucurie veti simti de fiecare daca cand veti vedea fotografii si filmari de nunta care surprind acest moment. Admiratia de pe fata invitatilor si fericirea din privirile mirilor sunt nepretuite, iar dansul are calitatea de a oferi astfel de momente.