Osmoza Inversa si Filtrele UV - Avantaje si dezavantaje

BUCURESTI - 14 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Industrie, HoReCa

Te ingrijoreaza calitatea apei curente iar alegerea unei statii de filtrare pentru curatarea apei pare dificila? Aquatech International iti ofera consultanta specializata in vederea alegerii filtrului pentru apa potrivit!

Osmoza Inversa si Filtrele UV | Aquatech International

Osmoza Inversa si Filtrele UV | Aquatech International

Alegerea statiei de filtrare a apei se va face in functie de aplicatie, numarul de utilizatori dar si duritatea apei. In cazul unui numar de 1-3 persoane cu sursa de apa din reteaua publica, se recomanda alegerea unui filtru pentru apa cu sistemul osmoza inversaPurificatoare Apa Aqua-RO din gama Aquatech International, filtreaza apa de la bucatarie cu ajutorul sistemului de osmoza inversa , reducand la nivel molecular un procent de 99% din totalitatea substantelor nocive.

In cazul unui numar de 1-3 persoane avand ca sursa de apa fantana, se recomanda filtre cu lampa UV ce asigura dezinfectarea apei. Sistemele sterilizatoare cu ultraviolete sunt construite special pentru a elimina din apa bacteriile, virusii, algele si fungii.

Pentru 4-7 persoane se recomanda instalarea filtrelor de apa cu pompa de presiune inclusa

Alegerea filtrului potrivit se poate face in urma unui raport efectuat asupra continutului apei curente. Afla mai multe detalii despre cum poti alege filtrul potrivit aplicatiei tale sunand la numerele +4 021 411 2000 / +4 021 411 3000 / 0737 066 660 ori scrie-ne un e-mail la sales@aquatech.ro sau office@aquatech.ro.

Viziteaza-ne la www.aquatech.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/osmoza-inversa-si-filtrele-uv-avantaje-si-dezavantaje