Plecati la munte? Cautati o pensiune Predeal!

BUCURESTI - 21 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Turism

O pensiune Predeal este cel mai atractiv si usor accesibil loc in care veti putea ajunge si in care va veti bucura sa petreceti sfarsitul de saptamana sau toata vacanta pe care o asteptati un an intreg.

Pensiune Predeal Kasa Verde

Pensiune Predeal Kasa Verde

 Daca aveti vreo solicitare aparte pentru meniu, ne spuneti si incercam sa va oferim tot ce avem mai bun. 

Reprezentant Pensiune Predeal Kasa Verde

Este stiu ca multi dintre dumneavoastra apreciaza in egala masura si marea, dar si muntele ca spatiu de relaxare si reincarcare a tonusului pentru inca un an de munca sau doar si pentru saptamana care urmeaza. Turismul actual a atins un nivel de ofertare care poate satisface si cele mai exigente cerinte din partea excursionistilor, lucru care este cu atat mai mult de apreciat cu cat oferta primita dinspre o pensiune Predeal aduce ceva nou.

Noutatea nu este in special in ceea ce privesc dotarile acestei locatii, pentru ca acum trebuie sa stiti ca ofertele includ categoric prezenta unui TV in camera, a accesului la internet care este de cele mai multe ori wireless, dar si baia proprie cu dus si in functie de oferta un mic dejun inclus in pretul cazarii pentru o noapte, ci prin faptul ca veti gasi un spatiu intim, o locatie primitoare, un personal agreabil si oricand dispus sa satisfaca cerintele pe care le aveti in materie de cazare sau ospitalitate culinara.

Iata ca asa au inteles cei care ofera un spatiu de tip pensiune Predeal sa isi atraga turistii si sa fie mereu cu un pas in fata solicitarilor pe care ar putea sa le aiba. Este in fapt chiar scopul acestei activitati in turism si anume acela de a multumi intru-totul clientul sosit in casa ta si de a-l convinge ca si data viitoare cand va veni va gasi cel putin acelasi confort pe care l-a primit acum in aceasta pensiune Predeal.

Mergand pe aceste considerente si acceptand ca recomandarile prietenilor sunt intotdeauna de folos am cautat o pensiune in Predeal exact in locul in care au fost acestia cu cateva saptamani in urma. La fata locului ne intampina o cladire clasica, imbracata cu lambriuri din lemn, foarte asortata cu zona in care este pozitionata si care atrage prin insasi elementul sau constructiv natural, atat al materialelor din care este ridicata, cat si al culorilor in care este vopsita. Doar suntem la munte si o pensiune tip cabana este tot ce ne dorim, gandindu-ne ca vrem sa scapam de beton, otel si sticla de vitraj a caldirilor enorme.

Intram si imediat suntem intampinati de personalul de la receptie care ne prezinta oferta si ne arata care sunt posibilitatile de cazare si servire a mesei in cadrul pensiunii. Cu aceasta ocazie aflam ca: „Aveti acces nelimitat la spatiile pensiunii, la sala de mese si desigur la toate facilitatile de tip internet wireless, TV. Suntem oricand disponibili sa va oferim servicii de tip room service. Daca aveti vreo solicitare aparte pentru meniu, ne spuneti si incercam sa va oferim tot ce avem mai bun”

Mai aveti vreo cerere? Spuneti si in limita serviciilor oferite suntem siguri ca personalul pensiunii va actiona si va fi satisfacuta! Cu o astfel de primire fara indoiala, cel putin noi, am intrat si ne-am cazat in aceasta pensiune Predeal si nu ne-a surprins cu nimic faptul ca am hotarat sa ne prelungim vacanta cu inca o saptamana pe care o rezervasem pentru alta locatie, in alta parte a tarii.