cretorom    

Comunicate de presa si evenimente pe tema cretorom

 • cretorom. COMUNICAT

  cretorom

  Cluj - Napoca, Cluj - 12 January 2021

  Comunicat de CRETOROM

  ... cretorom SRL anunță lansarea proiectului cu titlul “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pro-iect nr RUE M2-2682 înscris în cadrul Măsurii – Granturi pentru capital de lucru, instituită prin OUG. NR. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: creta , cretorom

  Vezi toate comunicatele de presa despre cretorom

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul cretorom.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la cretorom. Informatiile despre cretorom cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cretorom, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la cretorom, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.