Cupio a deschis al 18-lea magazin de produse cosmetice profesionale, la Brașov

Brasov - 26 octombrie 2020

Comunicat tip General in Retail

Cupio, brandul 100% românesc de produse cosmetice profesionale, a deschis un nou magazin în România, ajungând astfel la o rețea națională de 18 magazine.

Cupio Brasov

Cupio Brasov

Noua locație de unde femeile care țin la aspectul lor fizic își pot cumpăra o gamă variată de produse de frumusețe a fost deschisă în mall-ul AFI Brașov, miercuri, 21 octombrie, odată cu inaugurarea întregului centru comercial.

Primii clienți care au vizitat magazinul Cupio au avut parte de surprize de lansare și oferte promoționale la cele mai cunoscute și apreciate produse din portofoliul Cupio, între care ojele semipermanente Cupio To Go!, lacurile de unghii Cupio in the City, precum și produsele profesionale de machiaj ale brandului.

Magazinul Cupio este situat la etajul I din AFI Brașov, în apropiere de food-court, este spațios și are un design elegant, respectând conceptul celorlalte magazine din țară. Femeile și profesioniștii din domeniul frumuseții găsesc aici cele mai noi și profesionale produse de make-up, manichiură și îngrijire personală, dar și echipamente pentru dotarea saloanelor, astfel că vor fi la curent mereu cu cele mai noi tendințe care apar în domeniul de Beauty.

Cupio deține, până în prezent, 18 magazine în țară, fiind prezent cu produsele sale și în orașe precum București, Timișoara, Cluj, Iași, Suceava, Constanța, Arad, Sibiu, Craiova și Târgoviște, dar și magazinul online www.cupio.ro, unde sunt comercializate peste 10.000 de articole.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cupio-international/cupio-a-deschis-al-18-lea-magazin-de-produse-cosmetice-profesionale-la-brasov