Cupio celebrează excelența prin obținerea Certificării ISO 9001:2015

Timisoara - 23 ianuarie 2024

Comunicat tip Administrativ / Management in Retail

Cu o imensă mândrie și entuziasm, Cupio anunță obținerea prestigioasei certificări ISO 9001:2015, un reper semnificativ în angajamentul pentru calitate și excelență. Această realizare nu este doar un moment de sărbătoare pentru echipa Cupio, ci și un angajament ferm față de clienții brandului, acela de a oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate.

certificare ISO 9001:2015 Cupio

certificare ISO 9001:2015 Cupio


ISO 9001:2015 - Un angajament pentru calitate și excelență

Certificarea ISO 9001:2015 nu este un simplu set de norme; este o dovadă a dedicării neîncetate pe care Cupio o are pentru îmbunătățirea proceselor, a eficienței interne și a satisfacției clienților. Aceasta validează că toate activitățile brandului românesc sunt desfășurate conform unor standarde internaționale stricte de calitate, fiind un punct de referință pentru un management de calitate superior.

Ce semnifică ISO 9001:2015 pentru Cupio și partenerii săi

Obținerea acestei certificări demonstrează faptul că brandul Cupio îndeplinește cerințele unui sistem de management al calității recunoscut la nivel global. ”Acest lucru ne permite nu doar să ne îmbunătățim continuu serviciile și produsele, dar și să consolidăm încrederea partenerilor și clienților noștri în angajamentul nostru pentru calitate și eficiență. Aceasta este o promisiune că fiecare produs și serviciu oferit de Cupio respectă cele mai înalte standarde internaționale”, a declarat Răzvan Ștefănescu, Director General al Cupio.

Un efort de echipă și un viitor strălucit

Certificarea obținută este și rodul eforturilor întregii echipe Cupio, de la management la fiecare departament. Angajamentul, feedbackul și inovațiile aduse de fiecare membru al echipei au fost vitale în atingerea acestui standard de excelență.

Privind spre viitor, această certificare deschide noi oportunități și orizonturi pentru Cupio, inclusiv colaborări internaționale și consolidarea poziției pe piața globală. Aceasta marchează un nou capitol în călătoria Cupio spre excelență, inovație și succes continuu.

Despre Cupio International

Cupio este un brand românesc fondat cu scopul de a aduce pe piață produse cosmetice profesionale de înaltă calitate. Înființat în 2012, Cupio a crescut rapid, devenind unul dintre cei mai apreciați furnizori de cosmetice pentru profesioniști și consumatorii individuali. Cu o prezență puternică atât în retailul fizic, cât și în cel online, prin platforma www.cupio.ro, brandul românesc continuă să inoveze și să inspire în industria de beauty.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cupio-international/cupio-celebreaza-excelenta-prin-obtinerea-certificarii-iso-9001-2015