Cupio sărbătorește MAGIC Black Friday, cu reduceri de până la 80%, în weekend-ul 13-15 noiembrie

Timisoara - 11 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Retail

Cupio, brandul românesc de cosmetice profesionale, celebrează MAGIC Black Friday! În weekend-ul 13-15 noiembrie, pe www.cupio.ro vor putea fi găsite cele mai mari reduceri din an la produsele de manichiură, machiaj și îngrijire personală.

Magic Black Friday la Cupio

Magic Black Friday la Cupio

Femeile pentru care frumusețea și îngrijirea personală contează vor putea achiziționa cele mai îndrăgite și cunoscute produse din portofoliul Cupio la prețuri reduse cu până la 80%.

Pe platforma online a brandului, atât ojele semipermanente Cupio To Go!, lacurile de unghii Cupio in the City, cât și produsele de machiaj, îngrijire personală sau echipamentele pentru dotarea saloanelor de frumusețe, vor putea fi găsite la super-prețuri!

Persoanele care vor să afle primele de reducerile MAGICE pe care le vor găsi în magazinul online al brandului, în perioada 13-15 noiembrie, trebuie să intre în secțiunea specială www.cupio.ro/blackfriday/ și să se aboneze la newsletter. De asemenea, își pot salva preferatele în lista de dorințe – Wishlist – de pe platforma online, pentru a le putea achiziționa la prețuri speciale!

Cele mai bune oferte ale produselor cosmetice profesionale Cupio sunt disponibile doar în weekend-ul 13-15 noiembrie, cu ocazia MAGIC Black Friday!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cupio-international/cupio-sarbatoreste-magic-black-friday-cu-reduceri-de-pana-la-80-in-weekend-ul-13-15-noiembrie