La Suceava a fost deschis cel de-al 13-lea magazin Cupio

Timisoara - 23 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Marți, 15 octombrie 2019, Cupio a deschis un nou magazin, pentru a fi mai aproape de clienții săi, la Iulius Mall Suceava. Astfel, brandul românesc de produse cosmetice profesionale ajunge la magazinul cu numărul 13 din rețeaua sa națională.

.

.

Clienții care au pășit pentru prima dată în noul magazin Cupio au fost întâmpinați cu numeroase surprize, dintre care nu au lipsit cele mai noi produse de make-up și manichiură. Mai mult de atât, primii 100 de clienți care au intrat în magazin și au achiziționat un produs al brandului, au primit cadou câte un Ruj Mattix. Cadourile au fost oferite clienților, indiferent de valoarea cumpărăturilor pe care aceștia le-au făcut.

Cupio se dezvoltă în mod continuu, acest lucru fiind confirmat și de faptul că deschiderea magazinului din Suceava vine la doar  o lună după inaugurarea magazinului din Iași. Cupio va continua extinderea rețelei sale de magazine prin deschiderea unei insule în mall-ul Vivo! Cluj, pe data de 17 octombrie 2019. Clienții vor putea să cumpere cele mai profesionale produse de make-up și manichiură. Mai mult de atât, aceștia vor fi întâmpinați cu o reducere de 10% la toate produsele (cu excepția celor care sunt deja reduse). Promoția se va desfășura pe durata a trei zile, de joi, 17 octombrie, până duminică, 20 octombrie.

În luna noiembrie, Cupio ajunge și la Sibiu, în Promenada Mall, cu cel de-al 15-lea magazin fizic.

Brandul românesc deține, în prezent, magazine în București, Timișoara, Arad, Iași, Suceava, Cluj, Iași și Constanța, dar și magazinul online www.cupio.ro, unde sunt comercializate peste 10.000 de produse.

Cupio deține și sub-branduri proprii: oje semipermanente – Cupio To Go!, geluri UV – CupioGels, acril - Cupio acryl de Luxe, makeup - Cupio Makeup Pro, produse îngrijire corporală - CupioSpa, lacuri de unghii cu uscare la aer - Cupio in the City, gama epilare - Cupio Pro Epil și genele false - CupioLash. Cele mai vândute produse în cadrul magazinelor Cupio sunt ojele semipermanente, lacurile de unghii și genele false.

Fondat în 2011, brandul 100% românesc a devenit un reper important pe piața produselor cosmetice profesionale.