Prima Bistro-Librarie din Romania

BUCURESTI - 12 aprilie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bucuresti, str. Carol Davila nr. 60 - este adresa primei bistro-librarii din Romania. Din 12 aprilie 2005, se lanseaza conceptul "friptura si cultura" la Bistro Arles (www.bistroarles.ro).

Prima Bistro-Librarie din Romania

Cartile puse in vanzare in parteneriat cu Grupul Editorial TRITONIC beneficiaza de un discount de 20% fatza de pretul de librarie si sunt din mai multe domenii: Comunicare, Jurnalism, Politica, Publicistica, Beletristica etc.

Despre Cyrano Media

BISTRO ARLES:
În 1888 Van Gogh ajungea în Arles, cea mai mare comună din Franţa, unde avea să petreacă cea mai intensă perioadă din viaţa sa. Van Gogh a sperat că împreună cu Gaugain să deschidă o şcoală de artă în Arles, locul în care a pictat aproape 200 de tablouri şi a rămas fără o ureche.

Dorinţa lui Van Gogh nu s-a împlinit, însă Arles a rămas în continuare punctul cardinal al celor care cred în ceva. "Acum avem un minunat val de căldură, fără pic de vânt - care îmi convine de minune. Un soare, o lumină care doar în lipsa unui alt cuvânt mai potrivit poate fi numit galben, un galben pal de sulf, un auriu pal ca lămâia. O, ce minunat este acest galben." scria Van Gogh într-o scrisoare adresată din Arles în 1888 lui Gaugain în care descria Casa Galbenă.

Casa Galbenă, locuinţă atât de originală concepută de Van Gogh în Arles, îşi retrăieşte visul acum în Cotroceni, la Bistro Arles.
Bistro Arles nu e doar un loc, e o stare şi, înainte de toate, un fel cald de a fi.

Crezul nostru este că prima dată se hrăneşte privirea, pe urmă se înfruptă mirosul, apoi se răsfaţă gustul şi se umple auzul pentru ca sufletul să fie pe deplin mulţumit.

Te invităm să trăieşti experienţa completă.

Str. Carol Davila nr. 60
Tel: 410 4920
arles@bistroarles.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cyrano-media/prima-bistro-librarie-din-romania