Ti-e pofta de ceva bun?

BUCURESTI - 7 mai 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

S-a lansat CevaBun.ro - Numa\' bun de pus pe masa. Revista online de cultura gastronomica, CevaBun.ro gateste, degusta si prezinta zilnic retete din bucatariile lumii, toate cu fotografii graitoare. Sectiunea de videolibrarie prezinta retete filmate, pas cu pas, pentru incepatori si pentru pofticiosi.

Ti-e pofta de ceva bun?

Ceva Bun - magazin online de cultură culinară - s-a născut din experienţă, dar mai ales din pasiune, din dragostea pentru scris şi pentru subiectele care merită cu siguranţă a fi scrise: cele care bucură mintea şi trupul. Şi nu există literatură mai sinceră şi artă mai onest apreciată decât cea culinară. Căci ce formă de artă a fost pusă vreodată - la cel mai propriu mod - în slujba umanităţii, decât cea care o întreţine şi împlineşte?

Apropiaţi ai regilor, dar şi unelte ale duşmanilor acestora, bucătarii au făcut istorie influenţând succesiuni, unind şi dezbinând regate. Pofta de condimente a descoperit lumea iar pe mirodenii s-au construit imperii.

Mesele marchează orice eveniment, sărbătoresc şi comemorează. Ritualice şi tradiţionale, moderne sau extravagante, simple sau alambicate, reţetele culinare fac parte din viaţa noastră la orice nivel. Fără de ele n-am fi.

De aceea, am transferat investiţia de suflet făcută în realizarea lui Bistro Arles, unica bistro-librărie din România, şi scurta experienţă aculumată în preajma lui Raymond Gomez (probabil cel mai bun bucătar care a activat în România ) în bucătăria de la Crown Plazza, în ingrediente de bază ale acestei reţete online. Vom adăuga condimente, mirodenii, picanterii.

Mânâncă sau vei fi mâncat, filosofia primară a supravieţuirii, nevoia de a mânca - aflată la baza piramidei nevoilor lui Abraham Maslow - reprezintă doar punctul de plecare pe drumul cel bun, către ceva bun. Ne vom lăsa duşi de instincte, dar ne vom rafina simţurile, vom păstra contactul cu tradiţia, fără să ne fie frică să privim dincolo de ea.

Totul pentru a face ceva bun - numai bun de pus pe masă.
www.cevabun.ro

Despre Cyrano Media

We have a crystal clear mission: to help our clients in ensuring and preserving competitive advantage.
How we do it?
We create unique blends of strategy, innovation and creativity. Cyrano Media - Brand Developers
Cyrano Media
+021.230.30.30
office@cyranomedia.ro
blaga@cyranomedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cyrano-media/ti-e-pofta-de-ceva-bun