DAAS SănătosGustos se alătură inițiativei “Ziua contrafacerilor de Produse”

Locul desfasurarii: Baneasa Shopping City

Organizator: Poliitia Municipiului Bucuresti

Joi, 27 septembrie 2012, ora 11.00, 60 de copii din sistemul de protecție socială Centrul Sfântul Spiridon din capitală vor participa la un concurs de gătit SănătosGustos, organizat de către DAAS în parteneriat cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București cu ocazia Zilei Contrafacerilor de Produse. Întreaga acțiune va fi coordonată de Horia Vîrlan și supervizată de reprezentanți DAAS în incinta Băneasa Shopping City, zona Feeria exterior.

Ziua Contrafacerilor de Produse este o inițiativă a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, ca parte din programul național Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, ediția a VII-a (24 – 28 septembrie).

DAAS se alătură acestei acțiuni cu workshopul SănătosGustos, organizat din anul 2011 în licee și coordonat de Horia Vîrlan.

În cadrul concursului, tinerii vor fi implicați în operațiunile de gătit și vor învăța de la Horia Vîrlan să țină cont de câteva lucruri esențiale în bucătărie: igiena personală, igienizarea ustensilelor și a echipamentelor de gătit, utilizarea ingredientelor proaspete și sănătoase și folosirea tehnicilor simple de gătit.

Timp de o oră și jumătate, acțiunea va fi interactivă și distractivă, menită să trezească interesul tinerilor pentru activitatea din bucătărie și consumul preparatelor sănătoase precum și să dezvolte abilități ca spirit de echipă, focus pe sarcină individuală și de grup, cooperare în vederea atingerii unui scop comun. Horia va avea grijă să implice, prin rotație, cât mai multe echipe de elevi.

Scopul proiectului SănătosGustos este formarea unui comportament alimentar sănătos în randul tinerilor din Romania prin învățare experiențială, competiție și divertisment.

La finalul concursului, copiii vor fi premiați cu vizionarea gratuită a unui film de către Grand Cinema Digiplex Băneasa.

Dacă sunteți interesați de workshopul SănătosGustos, puteți urmări evoluția acestuia pe pagina de Facebook a DAAS Romania: www.facebook.com/daas.romania unde vă așteptăm să ne transmiteti impresii și sugestii și unde ne puteți spune care sunt liceele în care doriți să organizăm, pe viitor, workshop-ul SănătosGustos.

Despre DAAS IMPEX

DAAS România este unul dintre principalii furnizori de echipamente pentru industriile horeca şi retail din România. Compania este prezentă pe piaţa românească de 17 ani şi are contracte de exclusivitate cu numeroase firme de renume din Ali Group Italia (echipamente horeca), precum şi cu Epta Group Austria (frig comercial).
Birouri şi reprezentante DAAS se regăsesc în: Bucureşti, Ploieşti, Cluj, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Craiova, Braşov, Sibiu, Oradea, Timişoara.

Confirmare pana la data: 26 septembrie 2012

Participare: Numai pe baza de invitatie

Taguri: gatitsanatosdaashoria virlangustos
Sponsori eveniment: