Poze Danmar computers

  • Foto Dan Bogdan

    Poza: O companie autohtona premiata astazi de SugarCRM pentru “Project of the month”! Danmar Computers a conceput si dezvoltat “Google+ Connector”!

  • Service Land Computers Bucuresti

    Poza: Service Land Computers Bucuresti

  • Scop Computers, unic distribuitor 3Com in Romania

    Poza: Scop Computers, unic distribuitor 3Com in Romania

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul danmar computers.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la danmar computers. Pozele pe tema danmar computers cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul danmar computers, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la danmar computers, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la danmar computers.