Workshop fotografie de nunta

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: DAS FOTO Consulting

Workshop fotografie de nunta

Primul workshop dedicat fotografiei de nunta si fotografilor profesionisti din acest domeniu va avea loc in Bucuresti, in perioada 11-12 Martie 2010.

Discutiile vor include detalii ale sesiunilor foto de succes, utilizarea Photoshop-ului intr-un mod eficient, se vor explica tehnici de marketing si PR specifice domeniului fotografic, dar se va discuta si despre layout-ul perfect al unui album fotografic.

Numarul de participanti este limitat la 12, iar structura workshop-ului este condensata in 12 ore pe zi, in stil "masa rotunda".

Logistica va consta in proiectie video pe LCD, suport de curs audio/video/print, aparatura fotografica format mediu si large.

De la structura activitatii fotografului de nunta pana la tehnici de segmentare a pietei, trecand prin relatia contractuala dintre fotograf si client, beneficiul marketing-ului continuu sau management-ul clientilor existenti, coordonatorul acestui workshop modereaza teme diverse si actuale intr-o maniera informala, fara a avea o abordare didactica.


Esti fotograf de nunta profesionist? Lasa-ti aparatul de fotografiat acasa si vino sa devii mai bun! Credeai ca totul sta in aparate scumpe si expunere perfecta? Ai sa intelegi de ce poti fi cel mai bun fara sa faci nimic din ce fac ceilalti. Nu iti propunem adevaruri absolute, ci te sprijinim sa devii un fotograf mai bun decat toti ceilalti.

Detalii despre workshop, structura acestuia, vorbitori si taxe: www.danielphotography.ro.


Daca esti fotograf de nunta profesionist, atunci trebuie sa vii la workshop!

daniel:photography

Daniel Chindea
Telefon: 0722.535.674

Despre DAS FOTO CONSULTING

Organizatori: daniel:photography (www.danielphotography.ro) si Reigna Couture (www.reignacouture.com).

Parteneri Bride Parade: Videostil, Locanta Jaristea, Eveniment-auto, PhotoRental, Hair Wizard, Flower Serv, Cosmina Kelemen, BDD Weddings&Events, Clinica Trident, Velvet Honeymoon.

Parteneri media Bride Parade: Intact Interactive, Radio Gold FM, Hotnews, Revista Ioana, Jurnalul National.

Participare: Intrare libera