Antena 1 si echipa „Evenimente Corporate” apar cu o noua surpriza!

BUCURESTI - 16 decembrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Firma de evenimente corporate Data Management Communications & Events impreuna cu designer-ul Irina Cujas au colaborat cu echipa redactiei promo de la Antena 1 la realizarea videoclipului „La multi ani!” ce poate fi urmarit zilnic pe perioada sarbatorilor pe postul Antena 1.

In videoclip apar toate vedetele Antenei , intr-o atmosfera specifica Sarbatorilor de Iarna. Echipa Data Events s-a ocupat de realizarea decorurilor si organizarea intregului eveniment prilejuit de filmarea videoclipului. De altfel, decorurile realizate au fost create astfel incat sa sustina ideea de sarbatoare, prietenie si caldura sufleteasca.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul Data Management Communications & Events: www.evenimente-corporate.ro sau site-ul Antena 1, sectiunea emisiuni.

Va reamintim ca firma de evenimente corporate Data Management Communications & Events, impreuna cu designerul Irina Cujas au realizat si decorurile ce pot fi vazute in studioul emisiunii „Neata cu Razvan si Dani” pe tot parcursul sarbatorilor de iarna.


Despre Data Management Communication & Events

Organizatorul evenimentului, Data Management Communication & Events este o companie ce ofera servicii de consultanta personalizata pentru organizarea de evenimente corporate si implementarea unor sisteme noi, creative, de relatii publice.


Contact: Mihaela Achim
E-mail: mihaela.achim@evenimente-corporate.ro
Mobil: +40 722.522.651
www.evenimente-corporate.ro
mihaela.achim@evenimente-corporate.ro