Comunicate Data Management Communication & Events

Compania Data Management Communication & Events a emis 4 comunicate de presa

 • BUCURESTI - 16 decembrie 2008

  Firma de evenimente corporate Data Management Communications & Events impreuna cu designer-ul Irina Cujas au colaborat cu echipa redactiei promo de la Antena 1 la realizarea videoclipului „La multi ani!” ce poate fi urmarit zilnic pe perioada sarbatorilor pe postul Antena 1.    comunicatul de presa

 • Primul atelier din seria Thursday Tea & Workshop!

  BUCURESTI - 27 mai 2008

  Doar o saptamana pana la primul workshop din seria Thursday Tea & Workshop!
  Vertical 4 Consulting si Data Management Communication & Events inaugureaza la Ceainaria Rendez Vous, din Calea Floreasca Nr. 102, primul atelier din seria Thursday Tea & Workshop pe data de 5 iunie – Out of the Box.
      comunicatul de presa

 • Un nou concept Vertical 4 - Thursday Tea & Workshop

  BUCURESTI - 15 mai 2008

  Lasati-va antrenati in spectacolul ceaiului, lasati-va sedusi de povestea si aromele sale si de placerea zilelor “Thursday Tea & Workshop” – www.thursdaytea.ro.

  Vertical 4 Consulting si Data Management Communication & Events inaugureaza la Ceainaria Rendez Vous, din calea Floreasca Nr. 102, incepand din 5 iunie 2008 o serie de ateliere pe teme de leadership si comunicare – Thursday Tea & Workshop.

      comunicatul de presa

 • Thursday tea & workshop – o experienta unica

  BUCURESTI - 12 mai 2008

  Lasati-va antrenati in spectacolul ceaiului, lasati-va sedusi de povestea si aromele sale si de placerea zilelor “Thursday Tea & Workshop” – www.thursdaytea.ro.  Vertical 4 Consulting si Data Management Communication & Events inaugureaza la Ceainaria Rendez Vous, din calea Floreasca Nr. 102, incepand din 5 iunie 2008 o serie de ateliere pe teme de leadership si comunicare – Thursday Tea & Workshop.    comunicatul de presa