Black Friday la amenajările SMART LUXURY - reduceri de până la 80% la Delta Studio

BUCURESTI - 13 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle, Retail, Imobiliare

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul amenajărilor interioare, Delta Studio lansează campania de Black Friday cu reduceri de până la 80% la gresie și faianță, obiecte sanitare, mobilier, corpuri de iluminat și nu numai.

Campania de Black Friday începe pe www.deltastudio.ro vineri , 15 noiembrie, la ora 09.00 și se încheie duminica, 17 noiembrie, la 23:59. Sute de produse pentru amenajări de interior pot fi comandate online cu reducere: gresie, faianță, mozaic, obiecte sanitare, baterii sanitare, cabine de duș, căzi, accesorii, mobilier și nu numai.

Livrarea este gratuită pentru toate produsele.

In plus ai 15% discount la multe alte produse pe perioada campaniei

 Utilizatorii își pot acum comanda online și idei de amenajare 100% complete (amenajări ready to buy), care beneficiază de discounturi semnificative.

Delta Studio este prezentă cu 11 showroom-uri în 9 orașe din România și oferă soluții și concepte de amenajare complete. Prin sloganul „amenajări inteligente”, Delta Studio își propune să fie cea mai bună opțiune atât pentru clienții de lux cât și pentru cei care dispun de bugete reduse. Delta Studio oferă o gamă largă de servicii de proiectare, lucrări de execuție și montaj, garanție și service.

 

În permanență adaptat la cele mai noi tendințe din lumea designului, portofoliul Delta Studio cuprinde toate produsele necesare unei amenajări inspirate: de la finisaje (gresie și faianță, mozaic, parchet) la mobilier (românesc și de import), uși, obiecte sanitare, radiatoare, textile, corpuri de iluminat și decorațiuni.

Despre Delta Studio

De peste 20 de ani, Delta Studio reflectă pasiunea pentru locuirea de înaltă calitate printr-o gamă completă de produse și sisteme pentru amenajări de interior.
Bulevardul Progresului, Nr. 1-3 (Intersectia Razoare), Sector 5,Bucuresti
Telefon: 021/411.25.46
RDS: 0314.38.12.62/3
Fax: 021/411.25.41
E-mail: office@deltastudio.ro
Program:
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00