Delta Studio lansează un nou sistem de lucru cu clienții aliniat cerințelor și provocărilor actuale

BUCURESTI - 7 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, IT&C, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Imobiliare

În răspuns față de contextul actual, marcat de răspândirea Covid-19, cât și pentru întâmpinarea nevoilor clienților, atent înregistrate în ultimele luni, compania românească Delta Studio a implementat un nou sistem de lucru cu clienții, care răspunde cerințelor de siguranță și oferă în același timp soluții atent personalizate pentru proiectele de amenajare.

Programează întâlnire în showroom

Programează întâlnire în showroom

Noul sistem de lucru reduce la minimum numărul persoanelor prezente simultan în showroom, prin intermediul unei aplicații special dezvoltate de companie pentru repartizarea uniformă a vizitelor pe parcursul unei zile de lucru. În același timp, prin intermediul aplicației și a sistemului de lucru folosit de consilierii de vânzări, clienții sunt invitați să ofere cât mai multe informații prealabile despre proiectul de amenajare, astfel încât întâlnirea fizică în showroom să decurgă cât mai eficient, iar soluțiile propuse de către consilieri să răspundă cu atenție așteptărilor fiecărui client.

Lansarea noii aplicații de programare în showroom este susținută de o campanie dedicată, pe care Delta Studio o desfășoară pe parcursul a 30 zile, pentru a promova beneficiile noului sistem de lucru și a încuraja clienții să-și programeze vizita.

 

„Ultimele luni ne-au adus parcă mai aproape de clienții noștri și de înțelegerea nevoilor acestora, în ciuda distanțării de care se vorbește în general. În special în primele luni de la impunerea restricțiilor, atunci când efortul nostru s-a canalizat cu precădere spre mediul online, am putut observa cât de importantă este consilierea profesională, avizată, pentru o persoană care începe un proiect de amenajare. Ceea ce implementăm acum la Delta Studio urmărește – în egală măsură cu considerentele de siguranță – acest aspect: consultanța profesionistă pentru designul spațiilor, susținută de produse premium.” Dragoș Bonea, director general

Smart Luxury – un concept care îmbină raționalitatea cu designul de vârf

Aplicația dezvoltată de compania Delta Studio facilitează vizita în oricare dintre cele 10 showroom-uri naționale prin programare prealabilă, automatizată. În procesul de programare, clienții oferă consilierilor informații specifice despre proiectul de amenajare, pentru a primi propuneri personalizate de amenajare, prin asocierea inteligentă a produselor. Experiența consilierilor în dezvoltarea unor soluții caracterizate prin sinergie, dar și prin alinierea la ultimele tendințe în design, stă în centrul filosofiei Smart Luxury, promovată de către Delta Studio: designul de bună calitate nu trebuie să implice un cost exagerat – un buget moderat poate fi optimizat, cu rezultate de design spectaculoase, prin aportul unui consilier abil.

 

Dezvoltarea IT – obiectiv principal al companiei Delta Studio

Aplicația lansată de companie face parte dintr-o serie mai amplă de proiecte dedicate unei mai bune interacțiuni cu clienții prin intermediul mediului online. Delta Studio colaborează cu o plajă largă de clienți, de la cei de retail până la clienții business. Între proiectele principale de viitor ale companiei se numără și dezvoltarea unei noi platforme online în care fiecare tipologie de client este ghidată spre gama de servicii și produse de care are nevoie.

 

„Digitalizarea ofertei și dezvoltarea platformei online ne-au permis să rămânem în legătură cu clienții noștri chiar și pe perioada restricțiilor de circulație. Luând toate măsurile de siguranță necesare, am putut să menținem continuitatea activității pe parcursul ultimelor luni, deservind atât clienții de retail cât și dezvoltatorii imobiliari. În prezent, investim în dezvoltarea IT pentru a putea procesa un volum din ce în ce mai mare de comenzi.” Tudor Cartianu, CEO

 

Delta Studio este un lider pe piața amenajărilor din România, oferind produse și soluții de top pentru amenajările spațiilor. Se remarcă prin colaborările cu branduri internaționale de renume și prin soluțiile de amenajare inteligente și versatile oferite clienților.

Despre Delta Studio

De peste 20 de ani, Delta Studio reflectă pasiunea pentru locuirea de înaltă calitate printr-o gamă completă de produse și sisteme pentru amenajări de interior.
Bulevardul Progresului, Nr. 1-3 (Intersectia Razoare), Sector 5,Bucuresti
Telefon: 021/411.25.46
RDS: 0314.38.12.62/3
Fax: 021/411.25.41
E-mail: office@deltastudio.ro
Program:
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00