În așteptarea unui Crăciun Neaoș

Locul desfasurarii: Ion Bogdan Nr. 2 A, Sector 1, București (între Perla și Piața Romană)

Organizator: Design Neaos

În așteptarea unui Crăciun Neaoș

În perioada 13 – 15 Decembrie 2015, Design Neaoș vă invită să luați parte la expoziția cu

vânzare “În așteptarea unui Crăciun Neaoș”. Evenimentul însumează o serie de activități (workshop-uri, expoziții), oferindu-vă în paralel ocazia de a achiziționa produse marca Design Neaoș, special realizate cu ocazia sărbatorilor de iarnă.

 

Astfel, vă propunem să creăm împreună povestea Crăciunului într-un stil neaoș, original. De-a lungul celor 3 zile puteți lua parte la un concert de colinde, ateliere creative pentru copii, expoziții de produse și alte surprize.

 

Evenimentul va debuta Duminică, 13 Decembrie, ora 14:30, cu un concert de colinde susținut de corul “Flori si Stele”, dirijor Carmen Stoica. Concertul este urmat de lansarea brandului Design Neaoș, cu începere de la ora 16:00.

 

Pentru a vă sprijini în pregătirea Crăciunului, vă propunem creații unicat sau în serie mică, potrivite pentru cadouri speciale pentru cei dragi. Puteți alege între corpuri de iluminat, clopoţei, candele, vase pentru aromoterapie, suport pentru lumânări, gravuri, picturi decorative care să creeze un spațiu prietenos, potrivit pentru seri de neuitat.

 

Vă așteptăm așadar, începând cu data de 13 Decembrie 2015, la adresa: Ion Bogdan Nr. 2 A, Sector 1, București (între Perla și Piața Romană) pentru a pregăti împreună un Crăciun Neoaș. Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați site-ul nostru: www.design-neaos.com.

 

 

Despre Design Neaoș

 

Design Neaoş este un proiect de întoarcere spre noi înșine. În demersul pe care ni-l propunem, pentru noi neoaş înseamnă ataşamentul faţă de identitatea şi sacralitatea vechii culturi născute pe teritoriul nostru. Cu pasiune, ştiinţă şi drag pentru beneficiar, în demersul nostru artistic folosim lumina, apa, focul, lutul, ghipsul, lemnul, metalele, piatra, sunete şi imagini, punându-le în slujba frumosului din casele şi din viaţa dumneavoastră.

 

Portofoliul Atelierului Design Neaoş cuprinde o gamă vastă de produse personalizate, din următoarele categorii: ceramică, textile, picturi de şevalet şi picturi decorative, sculptură ronde-bosse, basorelief, grafică, gravură şi grafică digitală, produse audio-video cu scop ambiental,fotografie, cât şi alte elemente de design.

Confirmare pana la data: 13 decembrie 2015

Participare: Intrare libera

Taguri: design neaos